Rybná-zvislá značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Neriešený

CELÝ FLOREÁT JE ZLE

20. máj 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
cyklistická infraštruktúra je na celom území nášho mesta. Mesto Piešťany nemá v rozpočte dostatok prostriedkov na osadenie dopravného značenia pre cyklistov na každej ulici.

S pozdravom,

Bc. Jakub Vesperín,
referent pre dopravu a technickú infraštruktúru,
Odbor výstavby a dopravy
20. máj 2024

Michal

Asi sme sa nepochopili, tu ide o to, že novonamontované značenie je osadené nesprávne, jednoznačne porušuje TP 117. Ak Piešťany nemajú peniaze, vôbec nemuseli osádzať značky "Jednosmerná cesta "tu vľavo/vpravo"". Ich osadenie nie je povinné. Avšak keď ich už umiestnili, očakával by som, že budú osadené v súlade s technickými predpismi. Značenie je nutné odstrániť alebo správne osadiť v súlade s normami. Viď pôvodný podnet s citáciou
20. máj 2024

Michal

Ešte doplním: problém je práve to, že jazda cyklistov v protismere povolená je. A keď je povolená jazda cyklistov v protismere, pod značkou Jednosmerná cesta tu vľavo musí byť POVINNE umiestnená dodatková značka Priečna jazda cyklistov. Plus stále platí aj to, že je značka nesprávne umiestnená pred križovatkou namiesto v rohu križovatky a aj to, že je nesprávne namontovaná (nesprávne prichytená o stĺpik)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.