Nefunkcné lampy v parku

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený

v parku pri detskom ihrisku, aleji k fontane a v okoli som napocital 4x nesvietacie lampy. Ranna kontrola pracovnikmi je zbytocna, alebo su lampy neopravitelne? Prosim zvazit zmysel nasadenia rannej kontroly, ked poruchy su neodstranene.

12. november 2015

heno

zivy priklad-z kontroly - nesvieti lampa a nasadenie čaty
13. november 2015

Odpoveď samosprávy

Ranné kontroly slúžia na monitorovanie a nie na odstránenie porúch. Jednotlivé poruchy sú odstraňované podľa dôležitosti a možností pracovníkov vzhľadom na množstvo porúch. Porucha bola odstránená 12. 11. 2015. Podnet vyriešený.




P. Fiala, str. 330, SMP, p. o.
14. november 2015

vilo

ha-ha-ha. Pan Fiala, co monitoruju o 6hod rannej v lete, ked su vsetky lampy zhasnute a lampova eskorta brazdi pravidelne svoju trasu a nic neopravuje, aj ked to v noci nesvietilo? To samozrejme oni nemozu vediet, lebo vsetko je zhasnute. Nahanaju km? Nemate pre nich efektivnejsie vyuzitie? Nemohli by spolupracovat s inymi subjektami, oddeleniami, ktore maju v lete viac prace. Myslim ze tento podnet nie je zly a aj nova pani riaditelka by si ho mohla zobrat k srdcu.
02. január 2016

Kevin

Mozno by to chcelo lepsiu spolupracu s hliadkmi MP a Policie SR. Alebo ti iba nasadzuju papucky (MP) a buzeruju s radarom schovani v poli pri poliklinike (PZ SR), ked sa SMP dozvedia o kompletne nesvietiacej ulici na Floreate na treti den od nastvanych obyvatelov?? Oprava trvala 3 minuty, pri nocnej burke kvoli nejakemu konaru vyrazilo istenie, takze ziadna narocna robota na 3 dni. Len sa o tom na stredisku SMP nikto nedozvedel. Pritom hliadka MP by tou ulicou podla pravidiel mala prejst aspon raz za noc...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania