Diera v strede chodníka OHROZUJÚCA ZDRAVIE!

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený

Tomu, kto takto oznacil stavbu (rozumej dieru v strede chodnika), by si zasluzil mastnu pokutu, ked nie rovno basu na par mesiacov! Diera absolutne nie je dostatocne oznacena tak, aby tam niekto nespadol - predstavte si slepych ludi alebo male deti. Prosim zo strany mesta o okamzitu napravu, nakolko tu ide o ludske zdravie a zivoty! Diera je hlbkova okolo metra a pol! Diera sa nachadza na krizovatke Winterova a Beethovenova.

30. december 2015

datel

zavesit za gule do prievanu zodpovedneho! uz je to tam aj 3 tyzdne.
06. január 2016

gugo

stale to tam je...nechapem ako to ide v tomto meste dole vodou
07. január 2016

datel

uz bola ta zabrana hodena aj v tej jame. vrchol vsetkeho je, ze za to nikto nenesie zodpovednost. tu urci az sud ak sa nieco stane.
08. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Tento výkop nerealizovali Služby Mesta Piešťany. Z najväčšou pravdepodobnosťou ide o výkop TAVOS-u, nakoľko na dne výkopu sa nachádza vodárenský uzatvárací ventil. Preto treba osloviť túto spoločnosť o stanovisko k termínu uzatvorenia výkopu.

Roman Skaličan, manažér správy a údržby budov - Služby mesta Piešťany
11. január 2016

datel

Pan Skalican - a na co cakate? za co Vas platime? mozte telefonovat. Vam neprekaza mesiac rozkopany chodnik s nedostatocnym oplotenim v centre mesta? Vy ste manazer? delegujte tymto telefonatom svojich podriadenych, ak ste natolko zaneprazdneny..
17. február 2016

datel

halo kompetentni, ktorym sme zverili do ruk nase mesto - chodnik je stale nepouzitelny, diera je zahrabana strkom, pri chodniku kopa hliny, z ktorej sa pri dazdi do okolia krasne pusta blato. dokedy to v takomto stave planujete nechat? kolko je vlastne lehota na riesenie problemu? tento je uz premlcany aj a urcite nerieseny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania