Divoké parkovanie v meste

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený
meno
A. N. 04. januára 2016

Chápem, že zaparkovať v meste je problém a mestská polícia toleruje menšie priestupky, ale niektoré priestupky bijú do očí a policajti by ich mali riešiť. Na fotke z 24.12.2015 je Land Rover Range Rover s bratislavskou ŠPZ (BA-011ZR) parkujúci uprostred autobusovej zastávky. Problém s parkovaním drahých SUV sa pravidelne opakuje. Prečo ho policajti ignorujú?

04. január 2016

vito

vodic landrovetu da policajtom zdraváša a vec je vybavena. staci mat Suv a ke po probleme s parkovanim. policajti so 400 eur/mesacne si problemi robit nebude
08. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Na odpovedi už pracujeme.

Eva Bereczová, hovorkyňa MsÚ Piešťany
12. január 2016

yomahart

A takto to vyzerá keď niekto nemá čo robiť na Vianoce, chodí po ulici, fotí zaparkované autá a pridaním na internet si lieči svoje zatrpknute ego. Strašne Vám tam muselo to auto zavadzat, na Vianoce, keď nechodí ani MHD. Nuž, nech Vám padne Vaša občianska zaangažovanosť na osoch.
18. január 2016

A. N.

Moje ego je úplne v poriadku. Dokonca si ani nemusím kompenzovať malý ***** kúpou veľkého a drahého auta. Štvú ma ale arogantné hovadá ktoré si myslia, že sú nejaká vyššia kasta. Z fotiek je krásne vidieť, že vodičské schopnosti dotyčného nestačia ani na to, aby aspoň zaparkoval rovno. Argumentácia typu sú Vianoce, MHD dnes nejazdí je úplne scestná.
yomahartová reakcia vyzerá, akoby bol majiteľom auta. Tak snáď ho tá pokuta až tak nebolela. ;-)
01. február 2016

juro

*** Komentár zmazaný ***
05. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská polícia bola upozornená na to, aby si lepšie všímali "divoké parkovanie" v meste. Situácia by sa mala zlepšiť. V prípade porušenia dopravných predpisov môžete Mestskú políciu kontaktovať na telefónnych číslach:
Stála služba: 033/77 26 802
Tiesňová linka: 159
Naše skúsenosti hovoria o tom, že tento spôsob je veľmi efektívny a mestskí policajti môžu vec riešiť ihneď. Počet mestských policajtov, ktorých máme k dispozícii totiž nestačí na to, aby boli v každom "kúte" Piešťan.
Veríme, že situácia sa zlepší.


Eva Bereczová, hovorkyňa MsÚ Piešťany

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania