Uzamknuté detské ihrisko materského centra Úsmev

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený
meno
Katarina 23. marca 2016

Uzamknute detske hrisko materskeho centra Usmev na sidlisku A. Hlinku aj v case, ked ma byt otvorene, ako je napisane na informacnej tabuli na ihrisku.

24. marec 2016

Katarina

Tento rok nebolo ihrisko otvorene ani raz.
24. marec 2016

Materske centrum Usmev

Ihrisko pri Materskom centre je pocas zimy zatvorene. Jar este len na zacala pred par dnami a vela teplych dni nebolo. Pred otvorenim ihriska planujeme brigadu na ihrisku - udrzbu zariadeni, vymenu piesku, vysadbu kvetov atd.,aby sme ho pripravili na dalsiu sezonu. Tieto cinnosti robia dobrovolnici - nie pracovnici mesta Piestany.
Ihrisko by Vam ochotne otvorili pracovnicky - keby ste ich poziadali.
24. marec 2016

Katarina

Dakujem za odpoved. Boli sme zvyknuti na iny rezim otvarania ihriska. Casi sa nemia .... Dufam, ze ho dobrovolnici daju cim skor do poriadku, aby sme sa nan nemuseli iba pozerat.
25. marec 2016

Jano

Dovolím si do toho trošku vstúpiť..dobrovoľník, je osoba ktorá bez nároku na mzdu investuje svoj časť a zručnosti pre iných..kľudne sa môžete stať dobrovoľníkom a pridať ruku k dielu..radi privítame každú pomocnú ruku..aj my máme malé deti..a ten čas si vieme nájsť..dúfam, že aj Vy..lebo inak sa iba potvrdí to naše slovenské..že sa vieme len sťažovať..
26. marec 2016

Katarina

Pan Jano, samozrejme, pomozeme v ramci moznosti, len treba povedat ako. Naprikla presne pred dvoma rokmi som to ihrisko s dvojrocnym dietamom na krku v 9 tom mesiaci tehotenstva dobrovolne rano otvarala, poutierala hovna od vtakov. Vecer utierala tabulu, upratovala hracky po detoch, co sa tam hrali, prikryvala ihrisko a zamykala. Striedali sme sa este s jednou pani, len ABY TO IHRISKO FUNGOVALO. Nemal vtedy v MC Usmev kto pracovat. Preto ma zarazilo, ze ihrisko je zatvorene .... Ako hovorim, casi sa menia ....
26. marec 2016

Jano

áno zmenili sa pani Katarína..buďme úprimní k sebe..keďže ihrisko nie je momentálne pripravené na 100 % kvôli počasiu a chceli by ste napriek tomu ho využívať..treba osloviť pracovníčky MC ..čiže prvá zmena oproti tomu čo bolo..a súčasne druhá..osloviť pracovníčky..netreba hľadať zložité riešenia..
26. marec 2016

Katarina

Ale nie, nebudeme sa tu natahovat, o to neslo. Islo o to, upozronit, ze to ihrisko je zatrvorene. A 100% pripravene :) ... Ak to ihrisko nechate otvorit, aspon ked je pekne pocasie, ja necham vysusit ten piesok, co je prikryty. Povyberam odtial listie, co od jesene nikto nevybral, aby tam nehnilo. Myslim, ze by sa pieskovisko dalo pouzivat, pokial piesok nevymenia. Pieskovisko a smyklavka sa natierali (morili) v lete, tak hadam to nebude problem. Sedacky na kacici a rybe natierala pani tiez v lete. Vyzeraju dobre .... Ja skutocne nevidim problem, preco by malo byt zatvorene .... ale mate pravdu .... pekny vecer Vam prajem ....
26. marec 2016

Jano

klopte a bude Vám otvorené ako sa vraví :-) ste vítaná..žiadnej pomoci sa nebránime..aj Vám pekný večer a hlavne pokojné, nerušené sviatky..
30. marec 2016

Katarina

Otvaranie ihriska mimo hlavnej sezony bola teda cisto iniciativa predchadzajucich zamestnankin MC Usmev. Ihrisko uz od jesene nebolo zamestnancami otvorene, ani ked je pekne pocasie. Pri tejto fluktuacii zamestnancov sa da tazko dufat, ze by sa tato situacia niekedy este zmenila. Ani jedna matka ci otec, co sa motali okolo ihriska, nezaklopali. Ti, co to poznaju a vidia, ze ihrisko je zatvorene, sa otocia a NEJDU KLOPAT! .... Dokonca ani babicka, ktora zdvihla vnucku a zistila, ze ju neprehodi za plot. Neisla poziadat, aby jej to ihrisko otvorili. Rozmyslala som, ze jej hodim kluc od visaceho zamku na branke ihriska, aby sa mohla ist s vnuckou pohrat. Ten plot tam predsa nema byt na to, aby sa tam memohli hrat deti. Nehodila som, napisala som tento odkaz pre starostu. Nejde o mna, ako by vacsina ludi usudila. Ja od toho zamku kluc mam, oficialne! ... Ja som to ihrisko, aj napriek zlemu pocitu, asi pred mesiacom otvorila. Najprv som samozrejem zaklopala na okno. Pani sa na mna pozrela a zasla spat za roh. Dovnutra ziadat som nechcela ist, bolo velmi pekne na to, aby sme ostali vo vnutri. Moja dcera to tam ma rada, chodime sa tam hrat. Viete kolko deti sa vtedy prislo na ihrisko zahrat. V zimnom obdobi, mimo sezony. Spytajte sa, pozorovali nas z vnutra cez okno .... Casi sa zmenili. Ihrisko je zatvorene aj ked sa tam da hrat. Mozno by bolo na case vymenit zamok na kluc za napr. slucku z drotu, ktorou by sa branka zahakla o plot. Aby sa na ihrisko dostali deti. Teraz je to ihrisko skutocne len na to, aby sme sa nan len pozerali ....
Dakujem, uz od Vas nepotrebujem ziadnu odpoved. Ja som s touto iniciativou ohladom uzamknuteho ihriska skoncila.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania