Komunikáca, štrk a kaluže vody

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený
meno
Michal Trnovec 30. júna 2016

Dobrý deň.
Chcem sa opýtať ako a kedy mesto bude riešiť situáciu s komunikáciou v Kocuriciach. Už bude skoro rok od stretnutia p. primátora s občanmi tejto mestskej časti kde nám bolo niečo prisľubené a nič sa neudialo. Kedy mesto odstráni peň na konci chodníka tak aby bolo možné na chodník normálne vstúpiť a kedy dorieši aj autobusové nástupište. Na fotke vidíte ako to je po malom daždi.
Tak ako som vravel na stretnutí, cesta sa už pri zásype začína lámať. Okrem toho odletujú kamene smerom k domom a už sa stalo, že trafili fasádu domu. Kto bude znášať prípadné škody za rozbité okná? Do kedy bude toto provizórne riešenie? Na nových chodníkoch sa pri dažďoch vytvárajú kaluže vody z dôvodu sadania a zlého vyspádovania dlažby. Podotýkam že po roku od pokládky.

04. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Na odpovedi pracujeme.

Eva Bereczová, hovorkyňa MsÚ Piešťany
09. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Pre MČ Kocurice sa v súčasnosti vypracováva hydrogeologický posudok na riešenie problematiky spodnej vody a riešenie odvodnenia miestnych komunikácií. Uvedený posudok bude obsahovať aj návrhy opatrení, ktoré sú potrebné v ďalšom postupe pri zadávaní následných projektových dokumentácií a plánovanej realizácií rekonštrukcie miestnych komunikácií.

Eva Bereczová, hovorkyňa MsÚ Piešťany
14. november 2016

Michal Trnovec

Dobrý deň.
Rád by som ešte zareagoval na Vašu odpoveď. Máte divné ponímanie výrazu " vyriešené ". Ani zďaleka tento problém nie je vyriešený a pokiaľ si vedenie mesta myslí že je, tak by tam nemali čo hladať.
Poprosím Vás, už sa naučte inú frázu ako, že sa vypracováva hydrogeologický posudok. Toto počúvame už viac ako rok a to neopraví ani komunikáciu ani neodstráni vodu na komunikácii. Prajem pekný deň.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania