Necelý polrok po inštalácií fitness prvkov problémy so základmi

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený

Prosim Vas, zaujima ma aky bol projekt na instalaciu tychto prvkov, kto to prebral v takomto stave a kto dalej nesie zodpovednost. Rad by som mu oznamil, ze zaklady povoluju (na bezeckom trenazeri je to uz nebezpecne) a teda ze ci si je vedomy, ze dal do pouzivania zdriavie ohrozujuce fitness prvky. Opravu si moze bud vyreklamovat alebo zaplatit zo svojho vrecka.

05. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet.
Situáciu preveríme.

Eva Bereczová, MsÚ Piešťany
08. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dielo osadenia fitess prvkov a príslušný mobiliár pri Dubovom nie je od dodávateľa mestom prebrané vzhľadom aj na závady ktoré sú uvedené v tomto podnete. Dodávateľovi Mesto Piešťany taktiež neuhradí finančné prostriedky za realizáciu diela až do doby odstránenia všetkých vád a nedorobkov.

Ing. Peter Mihalik, Oddelenie ITaMS, MsÚ Piešťany
09. december 2016

matus

Ok, dielo nie je prebrate, ale ludia tam chodia a ich bezpecnost je ohrozena. Zabezpecte si to nejako!
09. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Verejné obstarávanie investične akcie bolo zabezpečené elektronickou aukciou portálu elektronického kontraktačného systému. Zdržanie dokončenia realizácie bolo spôsobené dodávateľom, najmä nekvalitou prevedených prác, niekoľko násobným reklamovaním postupu prác a celkovým vykonaním diela. Všetky sankčné prostriedky voči dodávateľovi zo zmluvy sa voči dodávateľovi uplatnili. Závady boli odstránené na konci roka 2016.

Eva Bereczová, Mestský úrad Piešťany

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania