Absencia prechodu pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený

Dobry den, na Stanicnej ulici smerom na zeleznicnu a autobusovu stanicu by bolo vhodne umiestnit prechod pre chodcov, nakolko denne tade prechadza vela ludi a neprechadzaju cez prechod.

07. máj 2013

Karol Surowski

v Piešťanoch je viacero takýchto miest, kde sa chodci cítia ako lovená zver...

v ideálnom prípade by mali byť takéto frekventované prechody riešené ako priesečník ulíc Teplická - Radlinského/Meštianska, kde je vozovka nadvihnutá

alebo prechody pre chodcov pri Auparcu sú ideálnym riešením takýchto nebezpečných neprehladných zanedbaných prechodov
07. máj 2013

Peter

Karol, pridaj zoznam tych miest prosim ta o ktorych vies, mozno ich tam teraz uz aj urobia, ked budu davat nove nastreky
09. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Predpokladaný termín realizácie priechodu pre chodcov na ulici A.Hlinku v križovatke s ulicou Staničná, ktorý bol schválený dopravným inšpektorátom v zmysle zákona č. 135/1961 Zb. cestný zákon v znení zmien a doplnkov je mesiac jún – júl 2013.

Mestský úrad Piešťany
Referát územnej správy
Palkechová Beáta
21. máj 2013

Nina

Dobrý deň,
osobne túto chybu nepovažujem za najdôležitejšiu v tomto mieste, keďže nejde o cestu. Ja osobne si tadiaľ nedovolím ísť rýchlejšie ako 20 aby som si nerozbila auto a chodca ochotne pustím. Myslím si, že najprv by sa mala spraviť cesta a potom prechod.
21. máj 2013

Erik

Mila Nina,
samozrejme ze by bolo uplne idealne uplne vymenit ''koberec''na danom useku, avsak toho sa bohuzial tak skoro nedockame. Je mile, ze ty si pribrzdis a ides 20tkou, avsak je kopec piestanskych hlavohrudovych chlapcov, ktori idu aj 80 a neraci sa im spomalit, nehovoriac o tom, ze chodec mimo prechodu pre chodcov nema na ceste co robit. Takze urcite je super, ze sa mesto rozhodlo dany prechod urobit.
06. jún 2013

Erik

Prechod pre chodcov je uz spraveny. Prosim admina o presunutie do kategorie Vyriesene a "starostovi" dakujem za vyriesenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania