Parkovanie auta na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený

Parkovanie auta na chodníku pri kostole Sv. Štefana

17. máj 2013

Ondrej

Matej, ak sa Ti to zdá proti predpisom, čo tak privolať políciu, hmm?
18. máj 2013

Karol Surowski

Matej radšej fotí... nemôžeš čakať, že bude robiť dve činnosti naraz...
18. máj 2013

Matej Orviský

Surowski : 1. Doma ťa asi nenaučili sa slušne správať, že ? 2. Neviem kde sú tie fotky s Trajancentra, čo si písal do komentára, že pôjdeš nafotiť ?
18. máj 2013

Matej Orviský

Surowski : Rieš si svoje lavičky na Scherera a daj mi pokoj. Ti mi velmi pripomínaš pána Ferčáka, ten tiež všetko videl, ako ty. http://fercak.blog.sme.sk/
19. máj 2013

Martin

Musím súhlasiť s Ondrejom. Čo takto to rovno nahlásiť polícii? Myslíš si, že keď to sem dáš, za nejaký čas ti niekto odpovie a stane sa čo? To môžeš takýmito príspevkami zahlcovať túto stránku donekonečna, lebo vždy sa nájde niekto kto bude porušovať predpisy...
19. máj 2013

Matej Orviský

Surowski a Martin : Na ods je viacej kategórií a medzi nimi aj parkovanie áut. A do tejto kategórie patria presne takýto ****** ( s prepáčením za výraz) ktorý nevedia odparkovať svoje auto. Takže naozaj netuším, čo tu riešite.
19. máj 2013

Matej Orviský

Oprava : Na ops ( odkaze pre starostu)
19. máj 2013

Martin

Ok, beriem, že je tu táto možnosť. Osobne mi však v takomto druhu prípadov príde zbytočné dávať to sem (i keď teda sa to dá a spĺňa to nejakú kategóriu). Oveľa efektívnejšie mi príde to rovno nahlásiť. Je zrejmé, že správne asi neparkujú, ale takto sa Ťa spýtam, čo úprimne si myslíš, že samospráva v tomto ohľade môže podniknúť resp. ako môže zasiahnuť?
20. máj 2013

ONdrej

Matej, tá katogória "parkovanie áut", je pravdepodobne vytvorená pre upozornenie na staré vraky odstavené na cestách. Čo sa týka zlého parkovania, v tomto smere nemá samospráva žiadne kompetencie. Na toto je tu Policajný zbor, resp. dopravný inšpektorát. Preto sa opakujem, protiprávne parkovanie rieš s políciou a nie miestnou samosprávou.
20. máj 2013

Matej Orviský

ONdrej : Potom mi prosím vysvetli, na aké podnety slúži kategória : Opustené a nepojazdné vozidlá
10. jún 2013

Matej Orviský

Odkaz pre starostu - Piešťany Prosím o presunutie podnetu do NERIEŠENÉ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.