Hanba piestanskej mestskej policii!

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Neriešený

Od spustenia projektu odkazprestarostu.sk v Piestanoch od 1.5.2013 bol hned druhy podnet, ktory hovoril o obtazovani ludi obcanmi tmavsej farby pleti na parkovisku pri Perle. Autor odkazu sa vyjadril, ze otravovanie je na dennom poriadku a mestska policia by mala danu lokalitu castejsie kontrolovat. No a moj pribeh z dneska - samozrejme som prechadzal okolo dvoch zien, ktore mi ponukali vyvestenie + parfemy. Zdvihol som telefon a zavolal na mestsku policiu. Po nahlaseni mojho podnetu mi operator linky povedal "Dobre..." Tak som si medzi tym isiel nakupit na trh, do bankomatu do auparku a ako som isiel naspat, tak som sa isiel pozriet, ci tie dve zeny su stale tam. No a pred Perlou stali mestski policajti, ktori pokutovali chudaka vodica, ktory vosiel do zakazu vjazdu pred Perlou(umiestnenie zakazovej znacky je viac ako tragicke, najma pre Nepiestanca). Tak som cakal, co bude nasledovat a mozete hadat. Policajti udelili (asi) pokutu vodicovi , ktory bol v zakaze a nasledne odisli!!! Takze na moj podnet sa uplne ale uplne vykaslali a radsej dali pokutu a odisli prec. Samozrejme dve panie aj nadalej otravovali inych ludi. No a ako naschval som cestou domov pri "Espresso pod Lipou" stretol dvoch mestskych policajtov na "vychadzke", ktori "dosledne kontrolovali verejny poriadok"... Takze volnych kapacit mali dost...Dost bolo ironie. Vedenie mesta a vedenie mestskej policie by sa mohlo uz konecne zamysliet nad situaciou v meste a uvedomit si, ze mestska policia tu je aj na ine veci ako pokutovat ludi a davat im papuce... Ci nic ine nevedia??

08. jún 2013

hej

Nie je nic lepsie ako umiestnit znacku, ktoru nie je skoro ani vidiet a nachytavat cezpolnych .O to ide predsa plnit kasicku na odmeny pre poslancov .Co tak tu znacku dat na viditelnejsie miesto.Tiez vhodny podnet pre starostu.
08. jún 2013

peter

Ked ju vedie pan Mihalkk, tak sa necudujme. Potom to rak vypada. Je to len a len obraz sefa....ktory sa len alen vyhovara na nedostatok financii. Ked sa im nepaci, nech to nerovia, alebo nech to robia poriadne.
08. jún 2013

Jozef

Mám s tým skúsenosť. Nepravidelne parkujem na uvedenom parkovisku. Dámy "tmavšej pleti" tam ozaj "bývajú". Tež som v máji na to upozornil mestských policajtov , ktorí išli okolo . Policajt sa ma opýtal, či mi niečo urobil ? Na to som mu odpovedal, že nie, len ma otravovali, nakoľko jedna z nich mi chcela "veštiť".Jeho odpoveď bola, že buď sú pred Tescom, Kauflandom a tam otravujú ľudí. Vraj polícia nemá na to "páky", ako ich dostať z mesta. Nato sa ma opýtal, či nechcem podať oznámenie , že ma "otravovali" , čo som odmietol. Ešte jeden z nich dodal, vraj bude lepšie, keď na to budem mať svedkov .Policajti po mojom upozornení odišli k "dámam" na parkovisko a tie potom niekam odišli.
09. jún 2013

vajda

Niektory policajti su len do počtu. ľahšie jje skasirovat vodica ako nejake romale
09. jún 2013

aaa

a dnes zase ,ani jeden mestsky policajt na pesej zone.Pred kolonadovym mostom zase ista skupinka veselo obtazovala turistov s vestenim ,vypytovanim penazi a pod.Hlavne ze kvoli jednemu hrajucemu na moste chcelo mesto spravit nove VZN ,toto mesto mi uz zacina liezt na nervy .
11. jún 2013

vrtak

Odkaz pre "hej":
Primátor a viceprimátor dostanú za rok viac ako všetkých 25 poslacov spolu! Namier svoj luk so šípom kritiky radšej na tých dvoch.

A čo úradníci mestského úradu, ktorí za rok "spotrebujú" len na mzdách (vrátane odvodov) viac ako 1, 3 milióna €?
11. jún 2013

DJtomy

Ja mam iny nazor na tuto sitaciu na to parkovisko *** časť príspevku bola zmazaná z dôvodu podnecovania k násiliu a nenávisti ku skupinám obyvateľov *** minimalne polovioca obyvatelov Piestan by bola spokojnejsia alebo tam poslat kotlebovcov.
26. jún 2013

nana

Včera ma zrovna tá tlstá s fotky prekliala, lebo som si dovolila jej povedať aby mi dala pokoj a neotravovala každý deň z veštením. Keby nebola taká vyžratá asi by ma bola aj naháňala, lebo som jej ešte niečo povedala na tú jej veľkú riť opretú o zaparkované autá. Som zvedavá dokedy budú ešte veštiť
26. jún 2013

Peter

@nana, dovtedy, pokial si mestska policia nezacne robit svoju robotu... A prosim mesto, aby konecnr reagovalo, ze ako danu situaciu planuje riesit! Lebo je to uz neznesitelne.
04. júl 2013

iskrickaKSS

pocuvajte vy mudrlanti nedrbkajte tu stale do mestskej policie, robia co im zakon umoznuje a vestenie nie je trestnym cinom ani priestupkom, tak isto ako zobranie, obratte sa na parlament nech uzakoni tieto aktivity urcitych skupin obcanov za protizakonne a potom sa s tym bude dat nieco robit
12. júl 2013

Peter

@iskrickaKSS, asi tam teba postavime.
12. júl 2013

Váňo

Sadnite si poobede poblíž sadu A. Kmeťa tak, aby ste mali dobrý prehľad o spomínanej aktivite a bavte sa na primitívnosti našich spoluobčanov. Pouličné aktivity rómskych žien v tejto lokalite sú mimoriadne úspešné. Keby sa im nedarilo určite by tam nechodili. Vedia nemecky, anglicky a aj arabsky dosť na to, aby obťažovali aj turistov . Pýtajú rovno papierové peniaze a párne číslo aby sa veštba splnila. A ten neporiadok čo po nich zostáva pod lavičkami je tiež nechutný.
31. júl 2013

iskrickaKSS

Erik: postav sa tam sám ty truhlík
08. september 2013

Zorro

Páni diskutéri,naozaj ma prekvapuje aký ste zaostalý,hádam si nemyslíte,že mestský policajt bude na váš anonymný podnet zneužívať právomoci VČ . Ozaj a keďže sú podľa vás všetci mestský policajti taký darebný za 1,3milióna ročne //asi každému// ,tak zavolajte na 158...
08. september 2013

Erik

Milý diskutér ''Zorro''. Ty píšeš o zaostalosti, ale ty si asi zaostal v 4. triede na základnej škole, keď sa učilo, že Nominatív množného čísla mužského rodu sa píše mäkké i. Len toľko, na margo tvojho prekvapenia, akí sme zaostalí...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania