''Neviditeľná'' zákazová značka

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený
meno
Peter 12. júna 2013

Na Nálepkovej ulici pri Perle, je umiestnená absolútne neviditeľná značka zákazu vjazdu do odbočky pri Perlu. Značka nie je vidieť. V prvom rade je vysoko, v druhom rade je vyblednutá a v treťom rade nie je vôbec vidieť a turisti si značku veľa krát nevšimnú a mestskí policajti sa ukájajú pri vyberaní pokút. Zelenou farbou sú vyznačené návrhy umiestnenia zákazovej značky, popripade zákaz úplne zrušiť, čím by sa vytvorilo približne 8 nových parkovacích miest, nakoľko taxíky na danom stanovisku vôbec nestávajú. Prosim o presunutie danej značky na viditeľné miesto!

12. jún 2013

Martin

na pozíciu 2 ju dať nemôžeš, to by bol zákaz vjazdu na Nálepkovu
12. jún 2013

Jozef Onder

Urobiť niekoľko park. miest pred parkoviskom, ktoré má kapacitu stovky miest asi nemá význam. Tie značky sú však ozaj trochu blbo umiestnené. A taxikári tam parkujú. Nikdy som však nevšimol, koľko je tam miest.
14. jún 2013

www

Ta znacka patrila asi este k tej ceste, ktora vedie za perlu za tie kvetinace,de facto je neplatna .Preto nechapem preco si vobec policajti dovoluju davat pokuty ak niekto ide k perle .

§ 60 (11) Dopravné značky a dopravné zariadenia sa umiestňujú tak, aby sa vzájomne neprekrývali a účastník cestnej premávky ich mohol včas spozorovať.
20. jún 2013

Peter

@Jozef, urobit tam statie povolene na max. 30 minut by nebolo od veci - ludom, co potrebuju rychlo vybavit nejake veci v meste, bybsa to urcite hodilo. A nech mestskaci kontroluju radsej to, ako davat pokuty a papuce za vjazd do cesty, kde vlastne zakazova znacka nie je ani poriadne vidiet.
20. jún 2013

Peter

@Martin, myslim, ze ju mozem dat aj na miesto cislo 2, nakolko cesta na pravej strane je jednosmerna a na takej ceste platia aj znacky, ktore su na lavej strane vozovky.
28. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. Jestvujúca dopravná značka bola vymenená a osadená s dod.tabuľkami nižšie.

Palkechová Beáta
referát územnej správy
Mestský úrad Piešťany
21. júl 2013

Dušan

to platí aj pre taxikárov?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania