Smetisko na Partizánskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Neriešený
meno
Andrea Slatinská 27. decembra 2017

Dobrý deň, nevedela som si vybrať kategóriu problému, lebo sa to hodí až do 3: 1. Nezaklietkované kontajnery na smeti, z ktorých rozfukuje smeti po okolí a hlavne do nášho dvora cez zadnú bránu. 2. Neupravené, poškodené a neudržiavané cesty a chodníky. 3. Zaradila som to pod kategóriu verejný poriadok - vandalizmus, nakoľko tento problém je asi najhorší - okrem nafúkaných smetí na mestskom priestore chodia do tohoto tmavého kúta nejaké indivíduá fajčiť, piť, vykonať svoju potrebu a nechávajú za sebou špaky, fľaše, plechovky od piva a fekálie. Taktiež sme už mali v zámke bráničky napchatú zápalku. Žiadam preto mesto, aby na svojom verejnom priestore urobilo také opatrenia, aby sme nemuseli takéto nechutné a nekultúrne prostredie trpieť. Ďakujem vopred za nápravu. Slatinská

01. január 2018

martin

Je to nechutné....
13. január 2018

Andrea Slatinská

Prišla mi odpoveď:
"S ľútosťou Vám oznamujeme, že pri riešení podnetu Smetisko na Partizánskej ulici do dnešného dňa nedošlo k pozitívnej náprave a z tohto dôvodu podnet označujeme ako neriešený.
Veríme, že Vás neúspech neodradí od pridania ďalších podnetov a ďakujeme za Váš záujem a spoluprácu, bez ktorej by riešenie podnetov prostredníctvom nášho portálu nebolo možné."

A vybavené... na Slovensku je to tak...
A čo tak, pán starosta, pozrieť sa k susedom - napríklad do Rakúska alebo Nemecka, ako tam riešia čistotu obcí a podnety svojich obyvateľov? Tam to robia totiž naopak - ak si občan neudržiava svoj majetok, tak ho obec vyzve, aby tak urobil a keď to nespraví, tak to obec spraví za neho a náklady mu vyfakturuje. Samozrejme toto sa deje za predpokladu, že obec sa stará o svoj majetok príkladne. Čo vy na to, pán starosta? Veď aj to slovo starosta je historicky odvodené od slova starať sa alebo máte na to iný názor?
Inak rozfúkané smeti z kontajnerov zase pozbieral môj 82 ročný otec a aj tie ľudské výkaly som zase raz upratala, aby sme mohli cez bránku vôbec chodiť. Môžem vám poslať faktúru za vyčistenie verejného - obecného pozemku? Opätovne žiadam o nápravu a prijatie takých opatrení, aby smeti z kontajnerov nerozfukoval vietor po okolí a taktiež žiadam o informáciu o prijatých opareniach. Ďakujem.
25. január 2018

silverdog

Zdravim,kose na Partizanskej su vecny problem a o poriadku okolo nich ani nehovorim.Ako obyvatel vedlajsieho vchodu o tom nieco viem,vydel som tam kopy nabytku a ineho bordelu a ten vas kut ani nehovorim,vsetko je to o ludoch,skusil by som sa skontaktovat so spravcom panelaku o posunuti branky na uroven rohu bytovky,mozno by to islo
07. február 2018

?!?

1.Oproti tomu co tam byvalo je to o moc lepsie ,dost cudzich ludi si tadial skracovalo cestu na vedlajsie ulice .
2.A pokial ide o branku tak ste mohly odfotit aj fasadu domu Vazena Pani znicila sa pri praci na vasom pozemku .A v tomto pripade komu poslat fakturu Vam ???
12. február 2018

Andrea Slatinská

Asi stavebnej firme - ja som kúpila dom po úpravách, ktoré spomínate. A zase úplne slovenská reakcia Vážený Anonym. Prajem Vám pekný deň.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.