Spevnenie plochy pre parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený
meno
Adrian 09. januára 2018

Zdravim, ak by to bolo mozne chcel by som poziadat o spevnenie vyznacenej casti plochy hrubym strkom alebo makadamom (to by bolo asi vhodnejsie) pre lepsie parkovanie. Momentalne, vzhladom na vysoky pocet aut parkovanie na ulici A. Hlinku a aj Stanicnej nieje uplne dostacujuce, preto by sme ocenili ak by bolo toto mozne spravit. Co sa tyka parkovania na ttp, o tom tu nemoze byt rec, lebo tam uz niekolko rokov ziadna trava nerastie a rast nebude, iba bude nonstop zablatena prijazdova cesta. Neziadam ani odstranenie krikov, ktore sa na mieste nachadzaju, len ich okolie a volne plochy spevnit.Dakujem.

10. január 2018

datel

To po com tam s tym autom prichadzas je cesta alebo chodnik? ak je to chodnik, mozes si ziadat akurat tak pokutu. na stanicnej mas od 16:00 prazdno, mozes parkovat kolko chces. ale to by si musel prejst o 200m dalej od domu, to je daleko ze.
10. január 2018

Adrian

Nechce sa mi komentovat nahodnych okoloiducich co si davaju fejkove meno lebo sa hanbia, ale budis. Ci tam budem parkovat ja alebo nie je to uplne jedno, ja 95% parkujem na Hlinku cize vas argument je irelevantny. Vzadu parkujem vynimocne, ide o to blato a zasr*** cestu (pardon chodnik).

Ak nemate nic PLNOHODNOTNE k tejto veci, prosim nekomentujte, cakam na odpoved od kompetentnych. Dakujem.
13. január 2018

RUDO

DATEL pravdepodobne si len okoloiduci,a nebyvas v tejto lokalite.. ked mas takyto zaujimavy nazor.
13. január 2018

Kornel

Datel komentuje vsetko, aj ked prd o vsetkom vie. Dilino, jednoducho.
23. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, na odpovedi už pracujeme.

Mestský úrad Piešťany
12. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vzhľadom na značné poškodenie zelenej plochy a nakoľko v danom priestore je prístup pre vozidlá k objektu LUMEN a vývarovňa bude plocha medzi chodníkom a oplotením areálu LUMEN a plocha pri ploche, kde boli umiestnené smetné nádoby upravená zatrávňovacou dlažbou.
Realizácia bude po zabezpečení finančných prostriedkov v rámci rozpočtu mesta.


Oddelenie stavebných služieb a rozvoja mesta
12. apríl 2018

Adrian

Výborne dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania