Každodenné parkovanie na chodíku a trávniku

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Uzavretý
meno
Zita 22. februára 2018

každý deň nielen toto auto parkuje pred MŠ Staničná na chodníku, v trávniku, arogantne a bezohľadne voči chodcom, roznáša blato na chodník, v lete ničí zeleň

24. február 2018

nasta

niekto ma jeep a mysli si ze moze cokolvek. treba exemplarne potrestat a volajte denne MsP, oni ho naucia casom parkovat, ked mu zakazdym daju papičku, verte mi. To su typicky piestansky rychlokvasiaci “podnikatelia”, postupne nas opustaju do chladku.
24. február 2018

Štefan

Nasťa, nebuť naivná, Nevidíš, že tá už nefunguje na drahé autá, prejdi sa po centre meste a otvoria sa Ti oči (separovanie: bohatí - chudobní, prominenti - obyčajní ľudia .....).
01. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Podnet bol zaslaný Mestskej polícii v Piešťanoch.


Mestská polícia Piešťany
07. marec 2018

martin

Takýmto ľudom nejaká malá pokuta nevadí.Treba im zobrať vodičský preukaz aspoň na dva roky a sto hodín verejnoprospešných prác.
09. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe Vášho podnetu „Odkaz pre starostu“ mestská polícia zvýšila v danej lokalite obhliadkovú činnosť. V prípade, že občania mesta zistia priestupok, je možné tento bezplatne oznámiť na telefonickú linku mestskej polície 159.

Mestská polícia Piešťany
17. marec 2018

Ola

Zasa sa raz ukazuje, ze su rovni a rovnejsi :-(. Cim vacsie auto, tym vacsia drzost. Zo zablatenych chodnikov to deti nosia rovno do skolky.
01. apríl 2024

Fero

Kazdodenny vjazd vozidiel bezohladnych rodicov do zakazu vjazdu, ked idu po deti do materskej skolky. Su darebny prejst par metrov z cesty, trepu sa autom do zakazu a poskodzuju tam travnik.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania