Ako chránime zeleň na Komenského ulici

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený
meno
Ondrej 24. februára 2018

Piešťany sú malé mesto, aby sa tu niečo ututlalo. Na ulici Komenského sa denne stretávame s mestskými policajtmi, ako nás buzerujú za parkovanie na mestskej zeleni, vraj ju poškodzujeme. Boli slepí, keď si na konci ulice, od klziska, pán, vlastniaci rodinný dom s veľkou parcelou, vybudoval pre svojich drahých tátošov parkovacie miesta na ním odstránenej mestskej zelene? Mal na to súhlas mesta? Alebo je to návod pre ostatných obyvateľov, ktorí sa tlačia na preplnených parkoviskách a pozerajú na voľné trávnaté plochy pred činžiakmi, pre niektorých obyvateľov ako „perspektívne parkovacie miesta“. Bude trend radnice, zakrývať si oči pred konaním niektorých našich prominentov pokračovať? Keď ste o tom nevedeli, berte to ako podnet od obyvateľov ulice Komenského na jeho prešetrenie.

24. február 2018

Nasta

No, vyssia kasta. Ale taticko uz primator dlho neni, tak hadam mu to len tak neprejde. Niektori si robia co chcu. Pani policajti, konajte!!!!!!
01. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, na odpovedi už pracujeme.

Mestský úrad Piešťany
12. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet o zábere verejného priestranstva na Komenského ulici, na parc.č.9851, ktorej vlastníkom je Mesto Piešťany, bol oznámený a zdokumentovaný zamestnancami Mestskej polície dňa 05.02.2018. Mesto Piešťany ako vlastník predmetnej parcely a aj ako správny orgán rieši nepovolené odstránenie verejnej zelene a cestnej zelene ako aj vybudovanie novej parkovacej plochy pred nehnuteľnosťou na Hlbokej 88 v zmysle zákona č.50/1976Zb o územnom plánovaní a stavebnom poriadku a zákona č.372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov.



Oddelenie stavebných služieb a rozvoja mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.