Trhovisko pred kockou

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Neriešený
meno
P 30. marca 2018

Dobry den. Chcel som sa opytat, ci mesto nezvazuje rekonstrukciu trhoviska pred kockou. Je otrasne. Neviem kto je majitelom resp spravcom, ale ak je to mesto, urcite by sa mohlo skulturnit. Napr v KE su stanky po ukonceni predaja vyuzivane ako lavicky...
V pripade ze mesto majitelom nie je, moze ovplyvnit jeho vzhlad?

31. marec 2018

jaro

polovicu zrusit aj tak nie je v plnom rozsahu vyuzite a z druhej spravit detske-sportove ihrisko + sedenie .....
03. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Podnet bol zaslaný na riešenie príspevkovej organizácii Služby mesta Piešťany.

Mestský úrad Piešťany
10. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Vlastníkom Trhoviska KOCKA je mesto Piešťany, správu Trhoviska KOCKA vykonávajú SMP. Charakteristika trhoviska (typy predajných stánkov, počet predajných stánkov, podmienky predaja atď.) je určená Všeobecne záväzným nariadením mesta Piešťany Trhový poriadok – Trhovisko KOCKA č. 6/2014 v znení VZN č. 7/2016. Trhové miesta (zelené predajné stánky) sú počas sezóny plne využité trhovníkmi.
Žlté zastrešené stánky (búdky) sú vlastníctvom súkromných osôb. Vlastníci alebo prenajímatelia obchodných a prevádzkových zariadení sú povinní zabezpečovať čistotu výkladných skríň, vstupných dverí a prevádzkového označenia (VZN mesta Piešťany č. 4/2000 o čistote v mesta v znení neskorších noviel).


Služby mesta Piešťany
15. apríl 2018

P

Verim ze tie zelene stanky by tiez mohli vyzerat lepsie a urcite by sa nasla nejaka paka aj na sukromnych vlastnikov aby si stanky dali do poriadku. Neverim ze boli v rovnakom stave pri uvedeni do prevadzky, aspon co sa tyka pristreskov, prekrytia a placht, ktore su natiahnute.
14. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v rozpočte na rok 2018 nie sú vyčlenené finančné prostriedky na revitalizáciu tržnice pri OD Kocka. Realizáciu revitalizácie tržnice navrhneme na rokovanie Mestského zastupiteľstva v Piešťanoch k rokovaniu o zostaveniu rozpočtu na rok 2019.

Vedúci oddelenia IT a majetkových služieb mesta Piešťany
22. január 2019

P

Dobry den. Prebehlo uz spominane rokovanie MZ?
Podla VZN mesta Piešťany č. 4/2000 o čistote v mesta v znení neskorších noviel je v parag. 8 ods 1 uvedena poziadavka na zabezpecenie cistoty vonkajsieho vzhladu obchodnych prevadzkovych zariadeni, ktora v tomto pripade podla mojho nazoru dodrzana nie je.
Rovnako aj pridavanie plechov ako strrsnej krytiny nie je podla m a v sulade s povodnym projektom / stavom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.