Oplotenie detských ihrísk

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Neriešený

Dobrý deň. Poprosila by som o zváženie možnosti oplotenia detských ihrísk (príklad z obce Bzince) . Väčšinou sú znečisťované zvieratami, ale aj asociálmi a samozrejme v neposlednej rade aj nedisciplinovanými mamičkami a ich deťmi. Oplotenie je bežné v krajinách západnejšie od nás, navečer sa navyše ihriská uzamykajú a sú zo strany polície, či už mestskej, alebo aj štátnej v pravidelných časových intervaloch kontrolované. Ihrisko v parku (to menšie s loďou), je pravidelným miestom stretnutia feťákov, fetujú tu toluén, a prebývajú v priľahlých porastoch, ktoré by som takisto poprosila skultúrniť a vystrihať, lebo to tam naozaj vypadá na džunglu a nie ako mestský park - dlhodobo nie je toto miesto zo strany SMP udržiavané. Takisto toto male ihrisko by potrebovalo trocha zveľadiť a hlavne odstranit grafity. Ved kedy sa do detskych ihrisk naposledy vo vacsom investovalo? na sidliskach v centre sa ani neda hovorit o ihriskach sa sidliskach, to su pozostatky komunizmu. Ďakujem za Vašu ochotu a promptnosť riešenia týchto dotazov.

09. september 2013

vladka

Oplotenie by vyriesilo mnoho aktualnych problemov. Navyse keby to od 22 do 6hod mestska policia uzamykala.
16. september 2013

stana

Ziadna reakcia zo strany mesta?
16. september 2013

Odkazprestarostu.sk [email protected]

s Vaším podnetom budeme samosprávu opätovne kontaktovať vo veci vyjadrenia sa k danej záležitosti
17. október 2013

viki

Stale nic....
18. október 2013

Odkazprestarostu.sk [email protected]

Podnet bol dnes opätovne odoslaný samospráve,
dúfame, že samospráva zaujme stanovisko do konca mesiaca
19. október 2013

vilko

Pani na radnici na to serú....to nie je pre nich zaujimave. Z toho nic nebude, na plote sa neda az tak zbohatnut. Co sme si tam zvolili, to tam mame.
22. október 2013

viktorka

Inak, tomuto hovorim arogancia moci. Ba co ide niekto na takuto aplikaciu, ked nechce odpovedat alebo reagovat, aspon strohou vetou, ze sa to riesi? Nevhapem, ale blizia sa nam volby, tak tam im to zratam!!!!
28. október 2013

viki

nepresunieme do neriešených?
20. november 2013

viki

ostuda, ako banda darmožráčov na úrade ignoruje túto aplikáciu. slušnosť káže, aspoň nejako zareagovať ! úbožiaci, vo svojej zlatej klietke zatvorení, nenažraní.
27. február 2014

Odpoveď samosprávy

Riešenie oplotenia detských ihrísk a ich realizácia je v kompetencii MÚ Piešťany.

Sekretariát riaditeľa SMP, p. o.
27. február 2014

viki

tak po polroku sa dočkáme odpovede a to takej, nijakej. ja by som vás zrušila všetkých a hotovo, na čo takéto odpovede? chcete nás len vytočiť? banda darmožrácka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania