Smetisko v centre mesta

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený
meno
Olga 28. júna 2018

Ako je mozne, ze na mestskom pozemku, kde by mala byt vysadena trava a kvetinace s vysadenymi kvetmi si niekto urobi smetisko a dokonca parkovisko. Denne tadial prejde vela ludi, kupelnych hosti a vyzera to hrozne.

29. jún 2018

julo

to je najvacsi hnus a smrad v celom meste!
29. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, na odpovedi už pracujeme.


Služby mesta Piešťany
30. jún 2018

martin

Kompetentný si to nevšímajú
06. júl 2018

Henrich Harcsa, Ing.

Kompetentní na úrade vydali povolenie na umiestnenie kontajnerov na odpad. Konali však v rozpore s VZN, čím prekročili svoje kompetencie.
16. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Situáciu s ukladaním odpadu mimo zberných nádob a pravidelným znečisťovaním verejného priestranstva sme monitorovali a riešili už dlhšiu dobu. Nádoby umiestnené na danom pozemku patrili rôznym prevádzkam v okolí, všetky prevádzky boli písomne upozornené na dodržiavanie poriadku v okolí zberných nádob. Nakoľko po upozorneniach neprišlo k náprave boli prevádzky vyzvané na odstránenie nádob z pozemku vo vlastníctve mesta Piešťany. V súčasnej dobe sa na uvedenom pozemku nenachádzajú už žiadne zberné nádoby.


Mestský úrad Piešťany
16. júl 2018

Olga

Dobrý deň, ďakujem za odpoveď. V súčasnej dobe sa na uvedenom pozemku nenachádzajú už žiadne zberné nádoby, ale na trávnatej ploche sa nachádzajú zaparkované autá.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania