Výjazd z Teplickej ulice na Bratislavskú ulicu

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený
meno
Denisa Ferancova 06. decembra 2018

Dobry den,
chela by som sa informanovat, ci mesto planuje vyriesit dopravnu situaciu na krizovatke v useku Teplicka ulica/ Bratislavka/ Stanicna ulica, nakolko vyjazd ( tam kde je stopka ) z Teplickej ulice na Bratislavsku ulicu je problematicky. Planuje sa uprava krizovatky pripadne vystavba kruhoveho objazdu?

Vopred dakujem za vasu odpoved,
Ferancova Denisa

06. december 2018

peter

pri Pazitskom tiez kruhovy? Na vrsku tiez kruhovy? pri Letisku tiez kruhivy? aj tam sa zle vychadza....ale nie stale. pridaj plyn a slapni na to ! urcite nie budovat nove krizovatky, ale opravova stare cesty v prvom rade.
07. december 2018

Denisa Ferancova

Peter prosim nesies moj proble, tebe nikto nepisal. Dakujem
07. december 2018

Boris

P. Peter je ako didaktik, iba jednu vec v jednom case. Ale inak totalny slovacisko....nemam ja nebudu mat ani ostatny - brzdic pokroku.
10. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, na odpovedi už pracujeme.


Mestský úrad Piešťany
08. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
križovatka miestnych komunikácií Teplická, Staničná a cesty I/61 Bratislavská bola riešená v rámci generelu dopravy. Vzhľadom na odsadenosť dvoch napojení miestnych komunikácií na cestu I/61, ktorá je vo vlastníctve Slovenskej správy ciest Bratislava a priestorové možnosti daného priestoru je riešenie tejto križovatky značne problematické. V zmysle generlu je daná križovatka riešená ako styková s posunom napojenia Staničnej cesty na cestu I/61. Územný generel dopravy je k dispozícii na stránke mesta Piešťany.

Kto? Oddelenie stavebných služieb a rozvoja mesta

Mestský úrad Piešťany

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania