Dopravná-MHD-technické problémy

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Neriešený
meno
Ondrej 25. júna 2019

V autobusoch MHD aj v niektorých prímestských autobusoch je v týchto dňoch neznesiteľne teplo, odhadujem to na min 45 stupňov. Keďže každoročne počúvame o tom, že Arriva od mesta a kraja pýta stále viac peňazí, pýtam sa, za čo si tie peniaze pýta. Tiež ma zaujíma, či to kompetentným nevadí, že cestujúci sa ideme v tých autobusoch uvariť. V 21. storočí!!!!! Ako je možné, že za tie peniaze nám tu stále jazdia neklimatizované autobusy do ktorých človek radšej ani nenastúpi a ide peši??!!!!!!!

25. jún 2019

Dagmar Macejkova

Minule leto som sa na to pytala soferov preco nepustaju klimu,jeden povedal ze jemu to zdravotne nerobi dobre,druhy sofer zasa ze nebude ju pustat,lebo ludiaotvaraju okna,ale otvaraju preto,lebo je v buse dusno,pysti ju uplne naminimum,dalsi mi povedal ze to zere vela nafty...asi tak☺☺
26. jún 2019

Vasil

V Bratislavskych Klima električkách je super atmosféra. No nechápem, prečo zas klíma vadí tým cestujúcim. Neurobíš po vôli - zle robíš. Urobíš po vôli - zas len zle. Ja som za plne klimatizované linky.
26. jún 2019

Vladimír

To by mali mať povinnosť pustiť klimu pri vyšších teplotách od zamestnávateľa ak by to nedodržiavali tak by mali vyhadzov. Toto by mal nariadiť štát všetkým dopravcom. My by sme už mali byť vyspelá krajina. A autobusy fungujú ako pred rokom 89.
26. jún 2019

peter

a hlavne, ze chcu po ludich aby chodili vlakmi a autobusmi, ale to ze je to jak v 19.storoci, to neriesia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.