Nábr.I.Krasku-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený

pravidelne na trave stojace vozidlo. treba pokutovat a hlavne naucit ho parkovat.

22. júl 2019

obcanpn

to je riaditelka DU.jej je zaťažko chodiť s parkoviska.a vyhovára sa že je to ich pozemok tak ona môže.Všetko je o charaktere osoby.
22. júl 2019

Marek

neraz tam to auto stoji aj na travniku, pritom päť metrov odtiaľ je parkovisko, ktoré je prázdne
ak je to pani riaditeľka, tak hanba aj pre tú inštitúciu, ktorá patrí pod štát

pozrel som si kataster, a ak hovorí, že je to ich pozemok, tak pozemok patrí Slovenskej republike, takže je vo verejnom vlastníctve a parkuje na chodníku verejného priestranstva, čím sa dopúšťa priestupku- jej argument je neplatný
19. august 2019

Odpoveď samosprávy

Odpoveď od riaditeľky Domu umenia:
Služobné auto Domu umenia parkuje na ploche, ktorá je odfotená v čase, keď vo väčšine prípadov potrebujeme niečo naložiť, vyložiť alebo previezť. Budeme (a ja konkrétne) sa budem snažiť čo najviac túto prax obmedzovať!
Je pre mňa veľmi paradoxné, že občanov trápi parkovanie jedného auta ( služobného) a zabudli sa poďakovať Domu umenia za množstvo parkovacích plôch, ktoré poskytujeme našim občanom na pozemkoch Domu umenia GRÁTIS, dokonca som už niekoľko krát odmietla návrh spoplatnenia našich plôch na parkovanie, s argumentom že je to služba naviac i pre našich ctených návštevníkov! Celý rok veľmi seriózne a ústretovo pristupujeme k možnosti parkovania na pozemku Domu umenia, ešte i veľkú plochu pred Domom umenia poskytujeme k bezplatnému parkovaniu, keď si to vyžaduje činnosť Domu umenia alebo podujatia, ktoré realizuje iný subjekt a Dom umenia je oslovený a môže s parkovaním pomôcť!
Ak by pisatelia mali záujem o tejto veci pohovoriť, nech sa predstavia a môžeme nadviazať kontakt.
Prajem pekný deň!
PhDr. Edita Bjeloševičová

D. Moretová, Kancelária primátora

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.