A.Dubčeka-trávnatá plocha-vyschnutá

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený
meno
Vladimír 09. septembra 2019

Už som sa vás pýtal v Júli prečo škôlku na A.Dubčeka kosia Služby mesta Piešťany, keď je tam na to človek ktorý je za to platený aby sa staral o tú škôlku ako v iných škôlkach v Meste no doteraz som nedostal žiadnu odpoveď . A zase tú škôlku kosili Služby mesta asi pred tromi týždňami. Ja som si myslel že z novým vedením mesta prišla aj slušnosť na mestský úrad, ale to som sa asi mýlil, pretože to je od vás max. arogantnosť keď vám ľudia pošlú nejaký podnet a vy na to kašlete a neriešite to a nepošlete ani len adekvátnu odpovedˇ.

10. september 2019

Odpoveď samosprávy

Kosenie v areáli materskej školy A. Dubčeka prebieha na základe predchádzajúceho a stále platného dohovoru medzi MsÚ Piešťany a pani riaditeľkou škôlky o kosení tejto plochy. Kosenie tejto plochy je začlenené do plánu kosenia organizácie Služby mesta Piešťany z dôvodu, že materská škôlka nemá dostatočné personálne a materiálne vybavenie na pokosenie tak veľkej plochy.

Služby mesta Piešťany
10. september 2019

peter

Cicutto ese zariadil, lebo tam mal dceru...
11. september 2019

Johana Horna

pre mna by to bolo vyriesene vtedy ked SMP Piestany zverejnia fakturu za poskytnute sluzby.Je vobec nejaka?Prosim o jej zverejnenie
12. september 2019

peter

ziadna faktura...dohoda medzi Remkom a Evkou
14. september 2019

Vladimír

O čom to píšete o akom nedostatočnom personálnom a materiálnom vybavení. Presne také isté ako majú iné škôlky , čo táto má nejaké privilégiá ? A tam to robia zamestnanci . A plocha tam nie je o moc väčšia ako v iných škôlkach . Takéto argumenty sú fakt trápne . Takže aj v tomto meste sú rovný a rovnejší .
14. september 2019

Vladimír

Stačí sa pozrieť na škôlku na Detvianskej ul. aj tam je veľký areál. A tam to robí zamestnanec.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania