Žilinská cesta-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Neriešený
meno
piestanec 29. októbra 2019

Vážené vedenie mesta Piešťany, vážený pán primátor, toto je podľa vás triedenie odpadu? Takto funguje triedenie v zbernom dvore. Ľudia na verejnom priestranstve separujú odpad tým, že ho hádžu do príslušných smetných nádob a SMP ich proste vysypú do kontajnera s názvom drobný stavebný odpad. Má to vôbec potom zmysel ? To sú tie koše rozdelené len na oko diváka? Viete vôbec o tom? Poprosím o vyjadrenie , ďakujem .

29. október 2019

Jaroslav Vrábel

Neskutočné lajdáctvo, videl som tiež ako hádžu všetko dokopy.
30. október 2019

peter

najlepsie na tom je, ze uz sa neseparuje poriadne ani tam, kde sa separovalo. medto zrusilo nadopy na papier, na zbernych miestach napr. v meste pri kolonade nechali iba jednu nadobu na papier, ktora je za 2-3 dni plna, zvysok papiera konci v komunalo. to je vizitka mestskeho hlavneho enviromentalistu, ktory nam zaprasil mesto autami, ktore vyhnal z velkejo parkoviska ktore je teraz prazdne a zaprasil mesto netriedenymi odpadkami.
30. október 2019

piestanec

Úplne s vami súhlasím Peter.
31. október 2019

Johana Horna

Takato situacia je aj na cintorinoch.tam vylozene platne zavazne nariadenie uklada obcanom triedit odpad a ukladat ho do urcenych nadob.Bohuzial nadoby nie su a vsetko sa to trepe do kontajnera ktory odpad vraj prevaza na dodatocne dotriedovanie.No jak u blbych rozumie tomuto niekto?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania