Bratislavská-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Uzavretý
meno
Jozef . 15. novembra 2019

Miestami sa nedá skoro ani prejsť.Kedy to začne mesto riešiť?

16. november 2019

Dagmar Macejkova

Na tejto ulici to bude problem stale,nedomyslene riesenie,povodne domy s malymi branamy...
16. november 2019

Jozef .

Problém skôr vidím v pohodlnosti ... Napríklad na uvedených fotkách všetky autá okrem dodávky parkujú pred bránou cez ktorú sa dá vojsť do dvora. Ale inak súhlas že parkovanie je problémové radšej mohli spraviť "zelený pás" užší a autá mohli parkovať pozdĺž za krajnicou. A pri križovatke s Teplickou mohli premalovať čiary tak aby autá odbočujúce v ľavo na Teplickú boli viac v strede a autá pokračujúce rovno ich mohli obchádzať po pravej strane.
18. november 2019

Odpoveď samosprávy

V zmysle § 25 ods.u) zákona č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke vodič nesmie zastaviť a stáť: "kde zastavenie alebo státie môže ohroziť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky alebo obmedziť jazdu vozidiel; osobitne na miestach vjazdov alebo výjazdov z pozemkov, vjazdov a výjazdov z objektov určených na zásobovanie alebo parkovacích miest“.
Vo väzbe na uvedené vozidlá, ktoré parkujú na vjazdoch do dvorov a garáží, porušujú vyššie citované ustanovenie zákona č. 8/2009. Kontrola dodržiavania ustanovení predmetného zákona je v kompetencii polície.
Poznamenávame, že na Bratislavskej ceste boli zrekonštruované a aj novovytvorené vjazdy do dvorných častí objektov a garáží, kde je potrebné riešiť parkovanie vozidiel.

D. Moretová, Kancelária primátora
18. november 2019

Jozef .

Ja som sa pýtal kedy to začne mesto riešiť nie na znenie zákona a že boli vybudované vjazdy do dvorov. TAK ZNOVA KEDY ZAČNE MESTO RIEŠIŤ TENTO PROBLÉM. Dúfam že nebude problém označený ako vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania