Orviský kút-webová stránka mesta-neaktuálne informácie

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený
meno
Ján 07. januára 2020

Dobrý deň,

chcel by som Vás poprosiť o zverejnenie kalendára vývozu odpadu podla ul. pre rodinne domy na rok 2020 v meste Piešťany , na web.stránke mesta a do domácností .

Ďakujem.

08. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tu je stanovisko spoločnosti Márius Pedersen z 18. 12. 2019:

Vzhľadom k tomu, že rokovania, ktoré vedieme s OZV NATUR-PACK, a.s. vo veci triedeného zberu komunálneho odpadu pre nasledujúci kalendárny rok v súčasnosti nie sú ešte ukončené, náš záväzok v zmysle Zmluvy č. 3031005 o poskytovaní služieb v oblasti nakladania s odpadom uyatvorenej medzi Mestom Piešťany a Marius Pedersen, a.s., čl.II ods. 9.3, podľa ktorého má naša spoločnosť zabezpečiť informovanie pôvodcov odpadov s harmonogramom vývozov, vrátane zabezpečenia tlače a distribúcie letákov s harmonogramom vývozov a oznamov do poštových schránok pôvodcov odpadov, nebudeme môcť včas zabezpečiť z objektívnych dôvodov, ktoré sú mimo našej moci.
V súčasnosti očakávame vyjadrenie OZV NATUR-PACK, a.s. na nami zaslaný návrh zmien v triedenom zbere týkajúci sa aj ostatných našich komunálnych zákazníkov. Po obdržaní tohto vyjadrenia a po ukončení rokovaní, pripravíme harmonogramy vývozu, zadáme ich grafikom a tlačiarni a zahájime ich distribúciu do poštových schránok pôvodcov tak, ako nám zmluva ukladá.
Ďakujeme za porozumenie.
S pozdravom Kamil Džačovský, regionálny riaditeľ Marius Pedersen, a.s.

Dopĺňame vyjadrenie spoločnosti Marius Pedersen zo 7. 1. 2020:
Pokým nebude vytlačený nový harmonogram, zatiaľ platia vývozné dni na jednotlivé komodity podľa starého harmonogramu.

D. Moretová, Kancelária primátora

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania