Mestské jasle -Javorová ul. - obnova/rekonštrukcia/skultúrnenie?

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený
meno
Dano 02. apríla 2014

Dobrý deň prajem. Chcem sa spýtať, či sa neplánuje obnova / výmena okien na detských jasliach na Javorovej ulici. Mesto, ako zriaďovateľ by mohol viac dbať o štandard a hlavne zdravie najmenších. Netesnosť okien je alarmujúca, jedná sa o 40 ročné okná. V jasliach je aj pomerne chladno, čo má mnohokrát neblahý vpyv na zdravie detí a aj zamestnancov. Prosím preto, skúsme sa pozrieť aj na toto zariadenie, ktoré nie je až tak na očiach, ale predsa - jedná sa o deti. Už len ten dvor, de len múriky sú úplne rozpadnuté, tehly vypadané...atď. Trocha by sa zišlo obnoviť aj náter plotu a mnoho, mnoho iného.

02. apríl 2014

Jozef Lukáč

Ja sa hlásim ako natierač ohrady.
Malirska činnosť je mojou záľubou.
08. apríl 2014

matej

ja viem dobre silikonovat a vytesnovat spáry.ak mi niekto preplati material spravim to zadarmo.
22. apríl 2014

Eugen

Kde to viazne? Už dvaja sa tu ponúkli a stále nič?
To naozaj nechcú ponúknuť prácu ani záujemcom?
13. august 2014

lojzík

halo! je tam niekto zodpovedný, kto vie odpovedať? či kašlete na tie úbohé deti, lebo vám nič nedajú, okrem úsmevu?
21. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, reagujem na podnet ohľadom výmeny okien na detských jasliach Javorová. V mesiacoch júl – august boli vymenené presklené zostavy, balkónové dvere, okná, žalúzie a sieťky proti hmyzu za plastové. Menilo sa z južnej strany objektu, ktorý bol najchúlostivejší. Taktiež sa vymenili vchodové dvere z vnútrobloku. V obnove budeme pokračovať na dvore, kde plánujeme opravy múrikov, elektr.skriniek – podľa požiadaviek pani riaditeľky.

Urbánek Jozef – MsÚ - RMM
21. október 2014

dano

áno, čo to sa konečne porobilo.......veľké plus a vďaka za to. len škoda, že až keď niekto dá podnet, asi sa nedozvieme, ako/či a ako dlho za to bojovala pani riaditeľka. ešte raz ale vďaka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania