Vážska-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Neriešený
meno
Jozef 02. marca 2020

V súčasnom stave parkovania v tejto oblasti je konanie majiteľa vyhradeného miesta pre ZTP neseriózne.Mesto mu umožňuje mať vyhradené parkovanie a on to opakovane zneužíva.Toto nie je prvý krát čo takto parkuje.

04. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Vyjadrenie Mestskej polície:
V zmysle priestupkového zákona sa vodič motorového vozidla nedopúšťa žiadneho dopravného priestupku. Uvedenú situáciu môže mestská polícia monitorovať. Pri opakovanom nevyužívaní parkovacieho miesta, ktoré bolo majiteľovi vozidla PN686BJ bezplatne pridelené, odporúčame, aby správca komunikácie t.j. mesto Piešťany, ktorý mu uvedené parkovacie miesto bezplatne pridelil, z dôvodu jeho nevyužívania, po výzve odobral.
Mestský úrad - odbor dopravy uvedenú skutočnosť preveruje.

D. Moretová, Kancelária primátora
05. marec 2020

Jozef .

Opäť nič neriešiaca odpoveď... Odpoveď mala byť nejak takto: Vec bude postúpená msp Piešťany so žiadosťou o monitorovanie uvedeného problému v prípade nevyužívania vyhradeného parkovacieho miesta mu bude toto odobraté bez možnosti spätného pridelenia. Osobne si myslím,že parkuje takto preto aby si zabezpečil parkovanie pre druhé auto.(Ak bude chcieť zaparkovať druhé len ich vymení.)
05. marec 2020

Jozef .

Resp.sa poopravím: MsP bude daný problém monitorovať a v prípade opakovaného nevyužívania vyhradeného parkovacieho miesta bude vec nahlásená na MsÚ za účelom odobratia vyhradeného parkovacieho miesta.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania