Odflaknuta praca

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Neriešený

V zime novopolozeny asfalt a ziadne spádovanie. Kukucinova ulica, pred vchodom na postu z boku. Na tejto ulici je aj viacero prepadnuti - pri spjoch so starou polkou cestou, ktore vznikli vdaka zle udusanemu podloziu pri pokladke noveho povrchu.

20. apríl 2014

vintor

No ta ulica je tusim cela odflaknuta. Na strede cesty je to poprepadane na kazdom krou
24. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na zlé vyspádovanie komunikácie pri pošte / Kukučínova ulica / bola firma Padala - Žilina, ktorá realizovala výmenu plynového potrubia, upozornená v decembri 2013. Za prítomnosti pracovníka MsÚ Jozefa Urbánka, domového dôverníka z priľahlej poštovej bytovky a Ing. Záňa z dodavateľskej firmy sa prítomní dohodli, že táto závada bude odstránená v jarnom období, keď bude firma odstraňovať aj ostatné vady a nedorobky. Mestský úrad zatiaľ rozkopávkové práce neprevzal.Po včerajšom telefonickom dohovore so stavbyvedúcim p. Macekom bolo dohodnuté, že závada na Kukučínovej ulici bude odstránená v termíne do 9.5.2014.

Jozef Urbánek, referent pre údržbu majetku mesta
MsÚ Piešťany
24. apríl 2014

Karol Pobjecky

je tam toho viac, čo treba dorobiť......budeme naďalej sledovať a aktualizovať.
25. august 2014

Karol Pobjecky

voda tam stojí aj teraz. nebolo to odstránenné. závada je stále. Akým spôsobom to bolo realizované, keď cesta nebola ani sfrézovaná, alebo nanovo položená?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania