Neprehladná križovatka

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený
meno
silverdog 24. apríla 2014

pri výjazde z Partizanskej naVrbovskú sa obtiažne vychádza,vdaka parkujucim autam nie je výhlad ani vlavo ani vpravo,pokial nesedite aspom v dodavke nemate šancu,z osobaku nevidiet nic,musite to len risknut,stala sa tam nejedna nehoda.Kompetentni by to mali obzriet a osadit tam zrkadlá do oboch stran ako na vedlajšej ulici. ďakujem a dufam že neostane nevyriešene

02. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Na MK Vrbovská v križovatke s ulicou Partizánska bolo vzhľadom na nedostatočné rozhľadové pomery vo vzdialenosti 10m vyznačené vodorovné dopravné značenie V13 "Šikmé rovnobežné čiary", kde je zakázané parkovanie vozidiel.
Vzhľadom k tomu, že uvedené opatrenie nie je dostatočné bude pre zabezpečenie dostatočných rozhľadových pomerov pri výjazde z MK Partizánska na MK Vrbovská v tejto križovatke osadené dopravné zariadenie – dopravné zrkadlo.


Palkechová Beáta
Referát územnej správy
Mestský úrad Piešťany
02. máj 2014

anonym temp

jazdím tade denne, nikdy som nemal žiadny problém, ani neviem, že by sa tam nejaký problém stal.
02. máj 2014

Odkazprestarostu.sk [email protected]

v uvedenom úseku môže nastať rýchlo problém, pokiaľ bude napríklad naľavo parkovať dodávka alebo pickup, vtedy bude viditeľnosť nulová ...
18. máj 2014

Ondrej

Podľa mňa by malo byť na celej Vrbovskej, v úseku okolo mlynov, prehodnotené vodorovné dopravné značenie a s ním aj parkovanie áut po oboch stranách cesty. Viem, že sa to možno niektorým nebude páčiť, ale je to celkom frekventovaná cesta, po ktorej prechádza väčšina autobusov medzimestskej autobusovej dopravy + linky MHD 1 a 18, ktoré sa tam v súčasnosti majú problém obísť. Ak sa na cestu odváži cyklista a idú autá, resp. autobusy z oboch strán, tak sa cez celú ulicu vytvorí kolóna vozidiel na strane cyklistu. A nehovorím o vodičovi kamiónu, ktorý má pri mlyne pravidelne odparkovaný ak nie kamión, tak aspoň jeho príves a výrazne zasahuje do vozovky.
Čo sa týka toho výjazdu, či už z Partizánskej, či z Mudroňovej, z osobnej skúsenosti potvrdzujem, že niekedy je to naozaj adrenalín odtiaľ vychádzať s pocitom, že zľava niečo vyletí. A navyše, počul som, že už tam niekoľko väčších ťukancov bolo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania