Dubová-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený

Neustále ( deň,noc) blokovanie chodníka reklamným stojanom.
Nedá sa prejsť s kočíkom musíme ísť až na cestu čo je nebezpečné keďže je to v križovatke.

15. júl 2020

Jaroslav Vrábel

Odstrániť, nemá prenajatý priestor
18. júl 2020

Jozef .

V Piešťanoch si každý robí čo chce... A unikum sú tie parkujúce autá priamo na celom chodníku a najmä v križovatke a v tesnej blízkosti prechodu pre chodcov alebo aj priamo na ňom. Msp nevidí nepočuje ...
28. júl 2020

Martin

vyriešené
28. júl 2020

Jozef .

Chcem sa opýtať admina prečo bol príspevok označený ako vyriešený.Reklamný stojan je stále na chodníku ( len ho trochu posunuli ) zato pribudol stojan na bicykle ktoré pri osadení do stojanu úplne blokujú chodník.Taktiež parkujúce autá na chodníku ostali. Prosím preto o označenie ako NERIEŠENÝ .
28. júl 2020

Odkazprestarostu.sk [email protected]

Drahy pan Jozef,

Prispevok bol oznaceny ako “vyrieseny”, nakolko uzivatel Aif napisal, ze je to vyriesene.

Prosim zaslite fotky do komentaru, ako vyzera aktualny stav.

Dakujem.

S pozdravom,

Admin
28. júl 2020

Jozef .

Foto dodám keď pôjdem okolo. Taktiež by mohol dať foto užívateľ ktorý napíše jedno jediné slovo nemá žiadne iné príspevky ani komentáre ... ako to je podľa neho vyriešené... Lebo jediné čo ja vidím je to, že musím ísť s kočíkom po ceste a nie som jediný.Reklamný stojan zavadzia odstavené bicykle v stojane tiež a parkujúce autá na celom chodníku to už len dozdobia... Ps: Keď napíšem ja ku ktorémukoľvek príspevku vyriešené tak ho označíte ako vyriešený?
28. júl 2020

Odkazprestarostu.sk [email protected]

K vasemu PS - Ano, ked nam pouzivatelia napisu, ze podnet je vyrieseny, tak ho dame do kolonky “vyrieseny”. Pretoze ocakavame, ze ked nam napisete, ze podnet je vyrieseny, tak je vyrieseny, nakolko si neviem predstavit, na co by ste nam pisali opak.
Prosim davajte si pozor, ked prechadzate s kocikom okolo, aby vas kvoli tabuli na chodniku nebodaj nezrazilo auto.

Vdaka
29. júl 2020

Jozef .

Vážený admin k Vašej poslednej vete predchádzajúceho komentáru... Chodníky slúžia pre chodcov tak aby nemuseli chodiť po ceste nechápem vašu iróniu o zrazení ...To sa snažíte stoj čo stoj obhájiť nepovolené reklamy kade tade pi chodníkoch?
29. júl 2020

Jozef .

Taktiež posledná veta od admina keď si ju čítam opakovane mi skôr znie ako vyhrážanie...
29. júl 2020

Jozef .

Schválne som šiel ráno okolo či som sa náhodou nemýlil.Je tam aj reklamný stojan aj stojan na bicykle ( pri odstavení bicykla do stojanu je zatarasený celý chodník ).
29. júl 2020

Odkazprestarostu.sk [email protected]

Pan Jozef,

vobec som nemyslel poslednu vetu ironicky alebo nebodaj ako vyhrazku, ako pisete. Je mi luto, ze ste to vy tak pochopili. Sami ste pisali, ze mate problem tade prejst s kocikom, tak som vyslovil uprimnu obavu o vasu bezpecnost, to je cele.

Podnet v najblizsej dobe fyzicky overime a nasledne podnikneme dalsie kroky.

Do tejto doby prosim vas budte v bezpeci a neriskujte!

Taktiez pripominam, ze ak ste v bezprostrednom nebezpeci, prosim volajte cislo 112.

Admin
29. júl 2020

Jozef .

Ďakujem ak to pôjdete preveriť.
30. júl 2020

Jozef .

Stojan premiestnili do rohu kde už nazavadzia. Ďakujem
18. október 2020

Milan

Táto piváreň a jej okolie už dlhodobo spôsobuje ľuďom v okolí problémy. Pred cca 2 rokmi bola spisovaná petícia proti prevádzkovým hodinám (hluku, ktorý sa šíri v nočných hodinách). Magistrát prisľúbil nápravu ale nielenže sa nič nevyriešilo, ešte sa zhoršilo. Dlhodobo sa nedodržiava záverečná, neustáli hluk a krik v pivárni otravuje dennodenne obyvateľov okolitých domov v nočných hodinách, opitý zákazníci znečisťujú okolie, parkuje sa priamo pred pivárňou - v križovatke a aj priamo na priechode pre chodcov atď. Polícia chodí okolo a už roky sa náprava nezjednala, napriek mnohým predchádzajúcim hláseniam a odkazom starostovi.
Vrcholom ale je, že teraz, v stave protiepid. opatrení je večer piváreň plná ľudí, sedia bez rúšok a popíjajú, akoby sa nič nedialo, aj keď vedia, že je to ZAKÁZANÉ! Bolo to hlásené aj polícii, ale nič sa nedeje.Žiadna kontrola! Či si vedúci myslí že toto je terasa?! Absolútne uzatvorený priestor zo všetkých strán?! Viď foto.
Nie je zaujímavé, že napriek všetkému, čo aj iní popisujú v príspevkoch sa o tento stav nikto nezaujíma? Dokonca sa napíše VYRIEŠENÉ! Vtíska sa len jediná odpoveď.......myslím že vieme všetci aká.
Na fotke je "terasa"
18. október 2020

Jozef .

Úplný súhlas ...Robia si čo chcú
18. október 2020

Milan

Toto je predsa porušovanie nariadení v stave núdze! Nechcem robiť nikomu zle, vieme, že podnikatelia to teraz nemajú ľahké, ale niekto bude mať problém prežitia a niekto si bude veselo bačovať ďalej? To ako kde sme? Ak naši kompetentní nezasiahnu, nahlásime na ÚVZ SR.
18. október 2020

Jozef .

Neverím že zasiahnu ... Piešťany sú Piešťany každý každého pozná ... Každý má nejakú známosť. A keďže nariadenie je, že môžu byť terasy otvorené tak to tak bude aj keď každý normálny človek vie,o čo išlo týmto nariadením... Pokiaľ nebude presne definované že terasa nesmie byť akokoľvek uzavretá tak to budú využívať a ešte budú hrdí, že aký sú múdri ako to obišli. Samozrejme, že to majú živnostníci teraz ťažké ale to máme všetci a ak môžu nariadenia dodržiavať ostatný tak môže aj táto prevádzka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.