Tráva na Rozkvete

Zodpovednosť za riešenie: Považská Bystrica

Neriešený
meno
MAJO 10. júna 2014

Vážený pán primátor,
v mene všetkých obyvateľov Rozkvetu Vám chcem poďakovať zato, aký chliev ste dokázali spraviť na našom sídlisku. Aj keď je už niekde tráva pokosená, nechávate ju hniť na väčšine miest nepohrabanú. Rozvláčená je všade, po chodníkoch, po cestách, dokonca po vchodoch v panelákoch.
Nato, že tu máme rozbité cesty a chodníky, sme si bohužial už museli zvyknúť, ale čo sa tu deje teraz, to je už katastrofálne...
Dúfam, že keď budú Helenské hodové slávnosti, tak Vás tu znova uvidíme prihovárať sa v sačku a tvrdiť, čo všetko ste pre toto sídlisko urobili...

11. jún 2014

Jozef

Je to presne tak, ako píše Majo! Kedysi bolo pravidlom, že tráva sa hneď naložila do kontajnerov a bolo. Teraz je po celom sídlisku. A to nehovorím o tých pokosených štvorcoch 2x2m pri križovatkách, aby bolo vidno na cestu. Hanba!
11. jún 2014

lenka

Absolutna pravda! Trava je pokosena neprofesionalne, su vynechane okraje, pokosene su stredy a v nich kolesa, ktore nepokosili. Trava hnije pri nasom panelaku uz 2! tyzden bez povsimnutia. Nehovoriac o tom, ze bolo kosene az potom, ako dosiahla vysku 2 metre a kompletne sa vysemenila, takze je to raj pre alergikov.
11. jún 2014

Majo

A samozrejme, že to tu nikto nerieši. Aj za pár týždňov tu bude status "neriešené"... Táto stránka vyzerá byť úplne zbytočná...
12. jún 2014

Ľudovít pb

aspoň ju pokosili, ja som dnes pridal foto zo SNP, tam kosci este len začínajú :-(, fakt hanba
16. jún 2014

Jan

Ludia, nema zmysel sem prispievat - aj ked podla mna je tento portal naozaj vyborny a prehladny pre uzivatela!

Spustenie podstránky na portáli Odkaz pre starostu považuje primátor za prekvapivé. „Ja napríklad veľa o ňom neviem a ani tie materiály istotne ku mne nejdú. Ak tam niekto z nášho mesta bude posielať nejaké odkazy, môžem mu garantovať, že ku mne sa nedostanú a nedostanú sa ani k nikomu inému na mestskom úrade. My robíme a riešime, ak vznikajú nejaké nedostatky v meste, ale na anonymy neodpovedáme,“ povedal Janas.

Čítajte viac: http://povazska.sme.sk/c/7197827/spustili-podstranku-na-nahlasovanie-problemov.html#ixzz34myUhaQE
16. jún 2014

lenka

Ja byvam na Háčkach a mi tu mame pekne pokosene,ved co stale kritizujete,aby ste mali doma pozametané..
16. jún 2014

obcan

Nemas barak kde byva poslanec nahodou
18. jún 2014

Jožo

Žiaľ, niečo o kosení viem, ale takýto výsledok "práce" dokážu urobiť iba úplní amatéri, diletanti a nekompetentní ludia. Nedal by som im za to ani "korunu"!!!! Každý, kto sa aspoň trocha motal okolo kosenia vie, že cena je stanovená vrátane odvozu trávy a kompostovania. Ale takto to zbabrať .... no fuj!!! Choďte od toho preč!! Ak sa dobre pamätám, tak MŠK to má za úlohu. Ale čo to tam preboha stvárajú? Primátor by to tam mal riadne prevetrať .
20. jún 2014

Filip Zvědělík

Ján, odpoveď hodná otitulovaného vagabunda.
20. jún 2014

Filip Zvědělík

Primát-or nič vetrať nebude, pretože mu tento systém vyhovuje. Mesto je astronomicky zadĺžené, ošarpané, zarastené, hrdzavé a paraziti z MsÚ si navzájom potľapkávajú svojimi lemplavými paprčami po svojich pleciach.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.