Park pred kostolom

Zodpovednosť za riešenie: Považská Bystrica

Neriešený
meno
Andrea 23. apríla 2014

Nedokončený park pred kostolom ... tabula ktora oznamje ukoncenie stavby pred niekolkymi rokmi. Stara rozburana cast parku by sa hodila zrekonštruovať resp dokončit ten park ( viac zelene)

24. apríl 2014

Lenka

Škoda, ze tu nemame viac parkov, kde by sa dalo posediet .... aj ten jedine ako tak zmala fungujucich znicili (resp nedokoncili),
24. apríl 2014

Milan

Ďalšia vec ktorá ma pri kostole trápi je parkovanie vozidiel počas omší až dole na ceste a rovnako obmedzovanie prístupu k dvom bytovkám. Riešenie žltou čiarou nepovažujem za dostatočné a uvítal by som aktívny prístup polície. Keby naozaj nebolo kde parkovať ani to nespomeniem ale oproti kostolu cez cestu sú dve veľké parkoviská a nikdy nie su zaplnené!! Takže miesto na parkovanie je. Dalšia vec je v prípade nutného zásahu záchraných zložiek k týmto dvom bytovkám je ich prejazd značne obmedzený resp. spomalený.
24. apríl 2014

Jakub Šimík

Otrasne namestie
25. apríl 2014

Juraj Smatana

Len na pripomenutie: stavbu tohto veľdiela realizovala firma SADESTAV,patriaca vtedajšiemu členovi okresného predstavenstva SMER-SD. Typické faktúry zneli na 1 999 999,81 Skk. Podlimitná metóda verejného obstarávania sa vtedy mohla použiť do 1 999 999,99 Sk.

http://povazska-bystrica.otvorene.sk/Members/sevcik/faktury-mestskeho-uradu-povazska-bystrica-za-rok-2008/faktury-35.jpg/image_view_fullscreen
12. júl 2014

rákosníček

Pre bytovkárov.
Kedysi bola prístupová cesta k bytovkám aj pri Tatrabanke. Čo by sa stalo, keby sa táto cesta opäť obnovila. Autá pred kostolom parkujú pár hodín v nedeľu a hneď zopár chytrích už sa nevie dočkať, aby volali policajtov. Čo sa týka hasičov tak si neviem v nočných hodinách predstaviť ako sa pre kvalitne zaparkované autá obyvateľov dostanú k bytovkám.
12. júl 2014

Andrea

Ti co chodia do kostola, maju velke parkoviska okolo... preco by mali blokovat pristup k bytovkam? ... Keby parkovali normalne, tak ako si ich nazval "chytri" by nevoali policajov. Minule tam stala pani vise pol metra od obrubnika a zasahovala do vyjazdu do "dvora" bytoviek. Na druhom vyjazde tiez blokov daky clovek vjazd.

Teraz je tam zlta ciara a aj tak sa najdu ludia co tam zaparkuju a idu do kostola? Naco chodi potom ten clovek do kostla???
12. júl 2014

Milan

pre rakosnicka.... vyjazd pri tatrabanke je uzavrety lebo je tam prechod pre chodcov ktory by isiel subezne z cestou na ktoru sa ma odbocovat (dopravny nezmysel) mne tam auta v nedelu tych par hodin nevadia ale ako som napisal ked zavadzaju lebo parkuju tam kde nemaju a porusuju pravidla cestnej premavky... a oproti je pred VUB 120m dalej parkovisko ako pre hypermarket a je nevyuzite a ja sa mam preto nechat obmedzovat kazdu nedelu? Ja nikomu vieru nezakazujem ale pravidla cestnej premavky su na svk jednotne od pondelka do nedele!!! takze to co si nikto cez tyzden nedovoli a bol by za to pokutovany neznamena ze v nedelu neplati a ludia v bytovkach parkuju pomerne kvalitne... poziarnici tam uz zasahovali aj v nocnych hodinach a nemali problem sa dostat... ale rad vam zodpoviem akykolvek dalsi dotaz

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania