Kmeťovo stromoradie-riešenie dopravnej situácie-nedodržiavanie dopravných predpisov

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Michal 14. septembra 2020

Ak by som ja tak zastavil pred tou značkou tak PLATÍM POKUTU ako šialenec. Ale to stoja pri PZ na Vajanského ul. - stará Duchnovičová ul.
Ak si pri približení všimnete tak druhé aj tretia vozidlo je vozidlo POLICAJTOU. Idú nám dobrým príkladom. Že vraj pomáhať a chrániť. Ja som šef - policajt.

16. september 2020

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
18. september 2020

skat

pan riaditel ODI chodi do prace od divadla, takze kto by to riesil...on by to neriesil,ani keby chodil autom, len uzivat benefity funkcie vsade,kde pride....
20. október 2020

Odpoveď samosprávy

S predmetným podnetom boli oboznámení všetci príslušníci mestskej polície, ktorí hliadkujú v danej lokalite na pravidelných denných rozdeleniach. V uvedenej lokalite sme prijali opatrenia vo forme zvýšeného dohľadu hliadok mestskej polície, za účelom zabezpečenia dodržiavania ustanovení o zastavení a státí vozidiel v zmysle zákona č.8/2009 o cestnej premávke. Zároveň sme predmetný podnet postúpili aj OR PZ v Prešove na priame vybavenie.

Mestská polícia v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.