17. novembra-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený

V Toryse je vyhodený betónový kôš. Znečistené prostredie okolo lavičky. Úsek realizácie parku fi. Sadex. Za prešovskou univerzitou. Popijajuci študenti, bezdomovci a cigáni sú každodennou hambou. Tam polícia nezasahuje, len psíčkarom pokutami sa vyhráža. Dúfajme, že po realizácii parku bude aj služba vykonávajúca zber bordelu. Radím sa ísť pozrieť.

01. október 2020

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
26. november 2020

Odpoveď samosprávy

Betónový kôš bol vytiahnutý z Torysy pomocou dobrovoľných hasičov. V predmetnej lokalite sa denne vysypujú malé odpadkové koše prostredníctvom zmluvnej spoločnosti mesta. Lokalita je zaradená do harmonogramu prác čistenia v súčinnosti s pracovníkmi ÚoZ. Mestskú políciu sme požiadali o častejšie kontroly v predmetnej lokalite.
Ďakujeme Vám za doručenie podnetu a všímavosť.

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ
26. november 2020

Ivana Kovalcinova

Ďakujem za odpoveď. V pondelok som Vám posielala ďalší podnet ohľadom 2 smetnych košov vyhodených pri Toryse. S tými vytržnikmi by malo mesto niečo robiť. Vaše úsilie vychádza nadarmo. A ešte teraz keď tam ma byť park bolo by vhodné aj lepšie osvetlenie s kamerovým systémom. Ináč vandalizmus bude neustálym problémom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.