Námestie legionárov-chodník-bariéra na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení

Oplotenie stavby zabera celu sirku chodnika - chodci chodia po zeleni, ktora je totalne znicena.

09. október 2020

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
24. november 2020

Odpoveď samosprávy

Na základe uvedeného podnetu vykonal stavebný úrad miestne šetrenie z dôvodu zistenia stavu veci. Pri miestnom šetrení bolo zistené, že na Námestí legionárov v čase zisťovania t. j. 16.10.2020 bolo oplotenie pri OC Novum. Toto oplotenie bolo riešené ako dočasné, ako oplotenie staveniska, ktoré však nezaberalo celú šírku chodníka. Z toho dôvodu nebol dôvod aby chodci prechádzali po zeleni. V súčasnosti je už oplotenie odstránené, nakoľko stavba je už skolaudovaná.

Stavebný úrad MsÚ
24. november 2020

Jozef

Prosim vas, vidite na fotke, o aku stavbu ide? Ide o dom vedla posty, nie Novum. 🤦🏼‍♂️ Odpoved uplne mimo misu.
24. november 2020

NebudemLabutKedNebuduUradnici

Jemine, to sú odborníci na stavebnom úrade. Hlavne, že pri podnete majú aj presnú adresu, GPS + mapu, fotku. Na zaplakanie. A vždy vravím, že zamestnanci MsÚ by sa mali pri podnetoch podpisovať, nech vieme kto takto nezmyselne vybavuje podnety, ale ignorujú to na MsÚ. Zjavne im možnosť anonymity a zakrývania vlastnej neschopnosti či hlúposti vyhovuje.
24. november 2020

Jozef

Len je zjavné, že žiadne miestne šetrenie, tradične, neprebehlo, pretože to by si asi na mieste všimli, že Novum je na druhej strane. :-)
24. november 2020

NebudemLabutKedNebuduUradnici

Keby len na druhej strane, ale aj dobrých 200 metrov ďalej :D

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania