Masarykova-cyklostojan-poškodený

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení

Masarykova oproti poste za zmrzlinovym stankom. Otazka... Kedy prestane mesto s osadzanim tychto stupidnych stojancekov pre vrabce? Technicky zdadny clovek len pozrie a pochopi, ze hlupost. Kto vie ako sa pocita moment a sila a ze zasadny vplyv na tieto veci ma dlzka ramena a ked jedno rameno stojana ma meter a druhe 3 cm (od sruby po os) tak hore staci mierne zatlacit alebo sa aj nechtiac opriet/narazit a srubu dole vytrhnite ako nic, nehovoriac ked to zamerne chce vytrhnut vandal, tak to vytrhne aj 7 rocne decko. Cize otazka... prestanete uz tieto typy stojanov pre vtaciky konecne osadzat? Ano/nie? Kludne napiste, mozno podla vas ste s nimi spokojni a dokonca sa vam osvedcili. Podnetov na ich poskodenie tu je X Y uz. Ale aby som len nekritizoval, tak navrh na fix... spodne rameno zasadne predlzit aspon na 20 cm alebo pospajat stojany jeden k druhemu v hornej casti a uz sa nebudu dat vykyvat.

27. október 2020

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
15. november 2020

Ján Haluška

Znovu sa opakuje problém s kotvením a konštrukciou. Viacerí vieme poradiť ako to vyriešiť. Mesto by malo konečne načúvať čo píšeme a hovoríme. To sme počuli aj čítali pred voľbami - BUDEME NAČÚVAŤ. Škoda, že sa na to nereaguje, prípadne sa selektuje čo chcú a nechcú načúvať. Podnet už bol uverejnený pred viac ako rokom.
https://www.odkazprestarostu.sk/presov/podnety/77853/masarykova-zabradlie-poskodene
23. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Podnet ohľadne poškodeného cyklostojana na Masarykovej ulici bol v rámci reklamácie odstúpený zhotoviteľovi stavby.
Ďakujeme Vám za Váš podnet, vážime si Vašu snahu o zlepšenie prostredia v našom meste.

Odbor územného rozvoja, architektúry a výstavby MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania