Československej armády-Dopravné značenie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Uzavretý
meno
HS 13. novembra 2020

Znacka zakaz zastavenia umiestnena na parkovisku. A hned pod nou text vyhradene parkovanie.

13. november 2020

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
13. november 2020

Matej

Nerozumiem čo chcete týmto podnetom povedať, kedže ani z textu to nie je jasné. Len pre info, podľa novej vyhlášky 30/2020, ktorá je v platnosti od apríla tohto roka, sa vyhradené parkovacie miesta (po starom P Reserve) už vyznačujú takto.
14. november 2020

HS

Matej, vdaka za upozornenie.
Podla danej vyhlasky mozete dat podnet ako uzavrety.
14. november 2020

HS

Doplnujuca otazka, na kolko miest sa tato znacka vztahuje? Iba jedno miesto pod znackou?
16. november 2020

Matej

Na jedno, pod značkou (resp. pred značkou). Samozrejme, že by miesto malo byť vyznačené aj vodorovným dopravným značením bielej farby.
27. november 2020

Odpoveď samosprávy

Mesto Prešov, ako príslušný cestný správny orgán pre miestne a účelové komunikácie v zmysle § 3 ods. 2 zákona č. 135/1961 Zb. o pozemných komunikáciách (cestný zákon) v znení neskorších predpisov, zaujíma k Vášmu podnetu zverejnenému na stránke www.odkazprestarostu.sk/103676 v predmetnej veci nasledujúce stanovisko.
Dopravné značenie je osadené v zmysle platnej legislatívy, podľa vyhlášky č. 30/2020 o dopravnom značení. Predmetné dopravné značenie je vyhradeným parkovacím miestom pre osobu s preukazom so zdravotným postihnutím.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania