Botanická záhrada na Kúpeľnej ul.

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 24. júna 2014

V širšom centre mesta sa nekosí a pritom je ul.Kúpeľná navyše spojnicou centra mesta s časťou mesta, kde sa nachádza centrum vysokoškolákov a reklamu si teda nerobíme dobrú !!!

25. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

S pozdravom

Mgr. Lenka Husovská
Interná audítorka
MsÚ v Prešove
04. júl 2014

peto

Našiel sa čas a predovšetkým odvaha a Kúpeľná ul. je už vykosená. Bude to pravidelné ? A ďakujem .
22. júl 2014

Ján Haluška

Výsledok preskúmania a odpoveď samosprávy ešte nie je zverejnený. Napriek tomu sa priestor už vykosil a vyzerá to horšie ako pred kosením. V podstate sme prišli o botanickú záhradu na Kúpeľnej ulici. O čo tu vlastne ide? Urobiť to horšie ako bolo?
22. júl 2014

Ján Haluška

Po kosení to nie je krajšie. Vidno veci, ktoré zeleň zamaskovala. Botanická záhrada bola krajšia a zadržala vlahu v meste.
15. august 2014

Odpoveď samosprávy

Bylinný porast v časti bývalého mlynského náhonu na Kúpeľnej ulici bol pokosený v 27. kalendárnom týždni roku 2014. Porast na ploche zasypaného mlynského náhonu pozdĺž Kúpeľnej ulici bude kosený v rámci každej kosby verejnej zelene.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

Mestský úrad v Prešove
06. november 2014

Katarina Benetinova

Na aku studiu ci projekt caka mesto? Ci, kde je "pes zakopany"? Po Condornete, co tam zakopal svoje siete sa nic nerobi!!! Urgujte, prosim, roky nevsimnuty Mlynsky nahon az ku chodniku na lavom brehu Torysy!!! Komplexne s chodnikom na lavom brehu Torysy..!
06. november 2014

Ján Haluška

Čaká sa na to, že to zoberú občania do vlastných rúk a urobia z toho komunitnú záhradku. Mesto nemá peniaze.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania