Vansovej-stĺpik-nadbytočný

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Vladimír 05. januára 2021

Zdravím, nedávno som videl ako na parkovisku pri OC FRESH na ul. Vansovej v Prešove parkoval istý pán a rozrezal bočnicu plášťa na tejto zle odstránenej trubke pri vychádzaní z parkoviska. Môžem poprosiť o vyriešenie tohto problému aby nabudúce nenastala opäť podobná situácia... Vopred ďakujem.

05. január 2021

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
05. január 2021

NebudemLabutKedNebuduUradnici

To nemyslite vazne, zoberte tazke kladivo a zatlcte ju do zeme
05. január 2021

Vladimír

To kladivo mal zobrať ten čo ten stĺpik predtým odrezal. Alebo mal použiť rozum a odrezať ho zarovno so zemou a nie 10 cm nad zemou ako nejaký amatér. Také niečo môže spraviť len hlúpy človek. Ja som osobne tiež prerezal o také stĺpiky v tráve už 2 ks pneu ktoré sa už nedali opraviť a musel som vymeniť komplet pneumatiky. Ja kvôli práci musím niekoľko krát vyjsť aj na trávu lebo sa to ináč nedá kvôli bezpečnosti. Zaujímalo by ma čo by ten dotyčný robil ak by niekto iný takto odrezal rúru a napríklad jeho dieťa by na to spadlo a nastal by úraz. Alebo čo by robil ak by potreboval záchranku a tá by musela ísť k nemu po tráve len kvôli tomu lebo ináč by sa nedalo, a rozrezali by takto pneumatiku čím by ich to zdržalo. Je mi ľúto že takých rúr je mnoho. Toto je len prvý príspevok ktorý s touto rúrkou som tu pridal. Postupne budem uverejňovať aj ostatné...
04. február 2021

Odpoveď samosprávy

Po prešetrení na danom mieste sme zistili, ze dane poškodené dopravne značenie nie je v Sprave Mesta Prešov, ale patri Správcovi , firme LABAS s.r.o. Košice, ktorej sme dna 4.2.2021 postúpili Vás podnet na zjednanie nápravy.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta.

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ
14. január 2022

Vladimír

Ďakujem za vyriešenie podnetu...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania