Tankodrom, alebo močarina ?

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Jan 10. júla 2014

Cestu pomedzi garáže k ZŠ Prostejovská pozná nejeden rodič žiakov navštevujúcich ZŠ odkázaný na dopravný prostriedok, či kompletné osadenstvo majiteľov garáži v tejto lokalite ako aj každý náhodný človek prechádzajúci touto "oblasťou". Prečo ?

No jednoducho preto že na uvedenú cestu sa zabudnúť nedá v suchom období sa na nej nachádzajú výmole, ktorých hĺbka často presahuje 5-10cm. No a pokiaľ začne trocha pršať tak sa v uvedenej oblasti dá aj kúpať.

V bájach a povestiach ospevujúcich túto oblasť sa občan neraz dozvie že Pán Starosta niekoľko krát prisľúbil opravu spomenutej cesty nakoľko VLASTNÍKOM je MESTO PREŠOV. No dozaista sa jedná len o báje a povesti nakoľko sa stým už X rokov NEPOHLO!!!

Necháme to tak ?!

10. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
14. júl 2014

Jan

Aktualna foto z 12.7.2014 ku garážam na súkromných pozemkoch sa ani nedalo dostať nakoľko mestské pozemky boli tak zaplavené že sa voda rozlievala po celom okolí.
22. júl 2014

Milan

Mesto akosi dlho overuje ze mu patria tieto pozemky... pricom je to záležitosť 5 min. Je to tam naozaj v dezolatnom stave a zatial sa iba slubovalo...
23. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Na základe schválených finančných prostriedkov zabezpečilo oddelenie investičnej výstavby MsÚ v Prešove v roku 2010 spracovanie projektovej dokumentácie stavby „Obnova cesty ku garážam, ul. Prostějovská“. V nasledujúcich rokoch, pri schvaľovaní rozpočtu mesta Prešov Mestským zastupiteľstvom v Prešove, neboli vyčlenené žiadne finančné prostriedky na realizáciu týchto stavebných prác.
K realizácii prác týkajúcich sa obnovy uvedenej komunikácie dôjde po schálení potrebných finančných prostriedkov Mestským zastupiteľstvom v Prešove.
Ďakujeme Vám za Váš podnet, vážime si Vašu snahu o zlepšenie prostredia v našom meste.

Mestský úrad v Prešove
30. júl 2014

Adriana

Mame tomu teraz rozumieť tak že sa stým nič nerobí, lebo nie su peniaze a ani sa stým nič robiť nebude lebo peniaze nebudú ???
30. júl 2014

Jan

No my sa naozaj snažíme zlepšiť prostredie v našom meste smutné je však že mesto ktoré ma na to kompetencie na to zabúda.
28. august 2014

Jan

Začína nám školský rok a cesta je ešte horšia ako predtým, naozaj by som chcel poprosiť mesto aby sa o tento problém začalo trocha viac zaujímať. Poznám osobne najmenej 5 vlastníkov ktorý majú v tejto lokalite garáž ale auto parkujú pred blokom lebo sa obávajú po takejto ceste jazdiť, alebo majú tak nízke podvozky že je pre nich táto cesta neprejazdná. Nechovoriac o desiatkach vlastíkov ktorý sa nevedia ani k svojím garážam dostať nakoľko sú vchody knim zaliate vodou.
12. september 2014

Jan

Zopar foto aj k teme tankodrom:
12. september 2014

Jan

10. február 2015

Jozef Havlik

Situácia sa vôbec nezlepšila, koncom minulého roka síce prebehlo mierne zasypanie dier drobným makadamom ale aktuálny stav je možno aj horší ako bol doteraz.
11. apríl 2015

Jan

Niekoľko poslancov ktorý kandidovali a taktež aj uspeli síce sľubovali nápravu ale nič sa zatiaľ nezlepšilo.
25. október 2015

Peter Pavluš

Komunikácia je už kompletne zrekonštruovaná viď článok http://pis.sk/clanok/15217/cestu_na_prostejovskej_ulici_zrekonstruovali.html. Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania