Bajkalská-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení

Otázka znie: pracujúci človek , ktorý má dennú pracovnu dobu : 8:00 - 16:30 kedy má vlastne využívať zberný dvor okrem soboty ? Najrozumnejšie by bolo mat otvorené aspoň do 19:00 každý deň. Inak tá recyklácia skončí tam kde by nemala .

03. február 2021

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
08. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Prevádzku zberných dvorov na území mesta zabezpečujú Technické služby mesta Prešov, a.s. (ďalej len „TSmP, a.s.“), ktoré sme požiadali o vyjadrenie sa k doručenému podnetu.
Spoločnosť TSmP, a.s. zaslala Odboru životného prostredia a dopravnej infraštruktúry – referátu odpadového hospodárstva MsÚ v Prešove nasledujúce stanovisko.
Vzhľadom na súčasnú vážnu epidemiologickú situáciu ostávajú otváracie hodiny zberných dvorov zachované, a to:
Pondelok – Sobota 9.00 - 16.00 hod. - Bajkalská 33, Sobota 9.00 – 16.00 hod. - Jesenná 3.

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ
30. apríl 2021

Janosik

Je to cele chore, clovek si da tu namahu aby potriedil veci. Vystoji si kolonu na ceste a nakoniec odijde s dlhym nosom. Lebo Verejne sluzby pre obcanov su tu v rozmedzi od 9-16h a skor Vas nepustia do arealu.
A vyhovarat sa na epidemiologicku situaciu je nemiestne. To aj obcan sa moze vyhovarat na epidemiologicku situaciu a tym padom nebude triedit odpad a vsetko skonci v komunalnom odpade.
30. apríl 2021

Janosik

Zoberte si príklad ....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania