Vlada Clementisa-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený

Takto často vyzerajú kontajnery na triedený odpad na Vlada Clementisa 16 (hlavne na plastový odpad). Vlada Clementisa 15 nemajú žiaden kontajner na triedenie odpadu a tým pádom musia ísť vyhodiť triedený odpad do vedľajších, ktoré už ale majú slúžiť inej bytovke a preto sa preplňajú, zatiaľ čo komunálny odpad ostáva nenaplnený. Treba pridať kontajnery na triedený odpad aj na Vlada Clementisa 15... Hlavne na Plast.

09. marec 2021

Samuel Brecelj

Vlada Clementisa 15, má zbytočne 3 kontajnery na komunálny odpad a ani jeden na triedený...
10. marec 2021

Radoslav Brecelj

Určite by sa do stojiska ktoré je vybudované na 4 kontajnery a sú tam len tri, hodil jeden na plasty. Jednoduché a rýchle riešenie.
10. marec 2021

Radoslav Brecelj

...a kontajnery poukladané v rade na tráve popri chodníku je nepochopiteľné riešenie. Prechádzať tam je ako prechádzka po kanáloch. Špina, neporiadok, smrad, zničený trávnik...
11. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
13. marec 2021

Radoslav Brecelj

Ďakujeme. Presne tak som to myslel. Super...a bola to rýchlovka. Palec hore. 👍❤️
18. marec 2021

Odpoveď samosprávy

V súčinnosti s Technickými službami mesta Prešov, a.s. bol dňa 12.03.2021 v uzamykateľnom prístrešku kontajnerov nachádzajúcom sa pri BD Vlada Clementisa 15 doplnený 1 kontajner na plasty a 1 kontajner na kompozitné obaly na báze lepenky a kovy. Zároveň bol o 1 ks znížený počet kontajnerov na zmesový komunálny odpad.

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ
02. apríl 2021

Ing. Marek Balčák

Dobry den p. Samuel, kontajnery pri bytovkach nie su majetkom ich obyvatelov. Je preto neadektvatne si ich privlastnovat. Radsej hodit do kontajnera ako nechat odpad pri kontajnery. Za odpad plati kazdy obcan za osobu nie za pocet kontajnerov.
02. apríl 2021

Radoslav Brecelj

Pán Ing. Marek Balčák myslím, že tu vôbec nejde o nejaké privlastňovanie, ale prepĺňanie jedného jediného. Išlo len o identifikáciu miesta, nie vlastníctva. Veď presne o to išlo aby odpadky boli v kontajneri nie pri ňom ako ste písali. Inak podnet je už vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania