Jabloňová-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
HS 12. apríla 2021

Uz by sa zislo pozametat kamienky na ceste. Ak ide chodec po ceste a chce sa vyhnut iducemu autu, moze sa na kamienkoch posmyknut.

15. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
26. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Správcovi miestnych komunikácií - Správa a údržba komunikácií mesta Prešov s.r.o., ktorý realizuje čistenie miestnych komunikácií bola zaslaná Vaša požiadavka . Správca informoval, že ul. Jabloňová bude čistená v mesiaci máj. Ďakujeme Vám za Váš podnet.

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ
08. jún 2021

HS

Cistenie prebehlo v maji, aj ked podla rozpisu, ktore zverejnilo mesto malo byt v aprili: https://www.presov.sk/oznamy/v-presove-cistime-ulice-a-chodniky-po-zimnej-udrzbe-pozrite-si-harmonogram-prac.html
Kamienky pozametane, kopky kamienkov ostali.
08. jún 2021

HS

Ja by som nepovedal, ze podnet je vyrieseny. Predchadzajucim komentarom som chcel povedat, ze sice pozametali, ale nechali kopky kamenov po celej ulici, to podla mna nie je dokoncene vycistenie ulice.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania