Zničené detské ihrisko

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Bruno 07. augusta 2014

Chcel by som poprosiť pána primátora, aby sa ešte pred voľbami postaral o opravu zničeného detského ihriska. Doplnenie šmýkačky aj pre malé deti a znovu sfunkčniť to čo už tam je.
Dobre by bolo doplniť tam ešte aspoň 2 ks lavičiek a pieskovisko.

Ďakujem.

08. august 2014

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
18. august 2014

Odpoveď samosprávy

Stav detského ihriska je zmonitorovaný a pripravuje sa jeho komplexné oprava poškodených dielov jednotlivých hracích prvkov. Aj napriek tomu Váš podnet na realizáciu komplexnej opravy detského ihriska sme postúpili správcovi detských ihrísk, spoločnosti Technické služby mesta Prešov, a. s. s požiadavkou zrealizovať nápravu v čo najkratšom čase.
V súčasnosti sú v tomto smere už zabezpečované náhradné diely za poškodené a dielenská príprava.
Predpokladaný termín realizácie celkovej opravy je do konca augusta 2014.

Mestský úrad v Prešove

Ďakujeme za doručenie podnetu a pozornosť pri riešení problémov v meste Prešov.
12. september 2014

Bruno

Snáď ste pod tou opravou nemysleli doplnenie starých a poškodených dielov, viď fotky. To si robíte srandu z ľudí??!!
P.s.: Páni z tohto portálu by sa tiež mohli ozvať keď im človek pošle email.
13. september 2014

Erika

Mňa by zaujímalo, prečo ste sa začali sústrediť a stavať len nové ihriská na sidlisku Sekčov....tam sú skoro za každým piatym blokom. A na celom sídl.3 je jedno veľké pri Kauflande a potom až toto rozbité pri Zš Bajkalskej. To na celé sídlisko stačia 2 verejne prístupné ihriská? Ostatné sú väčšinou v škôlkach.
Trošku smutné :) A nakoniec ešte takto vyriešite nápravu, len tými akože náhradními dielami, čo ste akože stihli vziať pred vandalmi? Tieto preliezky sú podľa mňa aj nevhodné zvolené výberom, ked ich pred rokmi niekto navrhol,pretože ani jedna preliezka nevyhovuje malým deťom.
Alebo preliezky a šmýkalky sú od 5 rokov a viac. Sú tak vysoké, že aj ja ako rodič stojím pri dieťati nedokážem ho udržať bezpečne kontrolovať a držať, aby nedošlo k nejakému úrazu. Tak sa treba nad tým zamyslieť a dať to technicky aj logicky do poriadku. Pokiaľ nebude neskoro. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania