Vyschnutý strom na Ul. Sedliackeho povstania- výrub stromu

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Miroslav 09. augusta 2014

Dobrý deň,
chcem poukázať na vyschnutý strom (brezu), ktorý rastie medzi chodníkom a cestou na ulici Sedliackého povstania medzi vchodmi č.1 a č.2. Strom navrhujem vyrúbať, nakoľko ako taký už neplní svoju environmentálnu funkciu a zároveň ohrozuje svojimi padajúcimi konármi (pri búrkach a vetre) tak chodcov ako aj autá, ktoré parkujú pod ním. Ďakujem za skoré vybavenie podnetu.

11. august 2014

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
04. september 2014

Odpoveď samosprávy

Uhynutý (vyschnutý) strom druhu breza previsnutá (Betula pendula), ktorý rastie vo verejnej zeleni v lokalite ulica Sedliackeho povstania č.1 a 2, bude vyrúbaný v termíne do 30.9.2014.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

Mestský úrad v Prešove
01. október 2014

Nikol

Dnes je prvý október a smutná breza stojí na svojom mieste... Sľubotechna Vám teda ide ukážkovo, ale "skutek utek".
01. október 2014

Miroslav

Ako vnímavému občanovi mi neuniklo, že je už po termíne riešenia podnetu a strom si pritom stále stojí na svojom mieste...tak čo pracovníci Mestského úradu v Prešove?- kedy chcete prísť splniť to čo ste sľubovali, alebo to boli len ďalšie prázdne slová a čakáte kým ten strom sa nevyrube sám?

Miroslav
22. október 2014

Nikol

Betula pendula to má už za sebou. Síce nás to stálo xy telefonátov, no nakoniec sa to podarilo. Vrelá vďaka :).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania