Svätý Florián, patrón hasičov - MAX KURTH

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený
meno
Ján Haluška 12. augusta 2014

Freska Sv. Floriána, patróna hasičov sa rozpadá. Urobil ju Max Kurth. Zaslúži si opravu. Je to na Floriánovej ulici nad bránou.

12. august 2014

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
14. august 2014

Odpoveď samosprávy

Mesto Prešov nie je príslušné na vybavenie uvedeného podania, nakoľko uvedená nehnuteľnosť nie je vo vlastníctve a správe mesta Prešov.
Predmetný podnet bol postúpený vlastníkovi nehnuteľnosti - Prešovskému samosprávnemu kraju na priame vybavenie.



Mestský úrad v Prešove
29. máj 2015

Ján Haluška

Nech odkazprestarostu nedáva v tomto prípade rozhodovať v hlasovaní. Mesto sa jasne vyjadrilo. Prešovský samosprávny kraj to dostal na priame vybavenie. Zatiaľ čakáme na vybavenie...
29. máj 2015

Prešov Odkazprestarostu.sk

Ako ste napisal mesto s tym nema nic spolocne, a s PSK zatial nespolupracujeme. Preto je to v stave rozhodnite aby si to ludia vsimali a dali vediet ak to PSK opravi. Dakujeme
29. máj 2015

Ján Haluška

Upozorňujem, že som nepísal to čo píšete o mne, že som napísal.
Ja som nepísal nikde, že mesto s tým nemá nič spoločné!
21. máj 2020

Ján Haluška

Poškodenie sa zväčšuje. Podnet nie je ani uzavretý, ani vyriešený. Je smutné ako to celé funguje. Viac ako 5 rokov čakania od podania podnetu. Ňet sisťéma = nie je systém.
21. marec 2021

Ján Haluška

Doteraz sa to nevyriešilo ani primerane neodpovedalo. Stačí, že podnet je neriešený? To je všetko čo sa dalo urobiť za skoro 7 rokov?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania