AGS-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Klaudia 26. apríla 2021

Dobrý deň, počas prechádzky pozdĺž Sekčovom sa nachádza nehorázne množstvo odpadkov. Taktiež je tam evidencia, že tam zrejme niekto prespáva. Obrovský neporiadok sa nachádza za obchodnou spoločnosťou Kaufland. Sú tam pohodené fľašky od vína, cigarety, kusy oblečenia a dokonca je tam aj pootvorený kanál. Ak sa prejdete smerom ku Tescu, narazíte na starý most, ktorý bol možno označený, ako súkromný pozemok, ale cedule sú strhnuté a je to veľmi nebezpečný prechod. V okolí mosta sa taktiež nachádza mnoho odpadkov, plus z kanála vychádza zápach. Takto pohodený odpad pozdĺž Sekčova sa tam nachádza už dlhšiu dobu. Poprosím o reagovanie na príspevok. Ďakujem.

26. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
24. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Na základe Vašej požiadavky ohľadom vyčistenie priestoru za NS Kaufland a pozemkov v blízkosti rieky Sekčov Vám odpovedáme nasledovné. Uchádzači o zamestnanie upratali predmetnú lokalitu dňa 27.4.2021. Je upratovaná priebežne, vzhľadom na zabezpečenie čistoty v celej lokalite. Pozemky, kt. sú opakovane znečisťované neprispôsobivými občanmi za NS Kaufland a pozemkov v blízkosti rieky Sekčov, nie sú vo vlastníctve mesta Prešov. Napriek tejto skutočnosti zabezpečujeme upratanie týchto pozemkov.

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.