Jarková-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Ján Haluška 07. júna 2021

Na obrázkoch nie je všetko... Nie je to ojedinelá situácia s preplnenými odpadkovými nádobami. Tu zlyháva systém a situácia sa opakuje. Nie je zodpovedný človek, čo to dokáže vyriešiť? Určite existuje riešenie. Okrem toho tie „koše“ sú slušne povedané NEDOBRE. Podobný je pri škole ZŠ Kúpeľná - tiež neprežije vandalstvo a možno ani bežnú prevádzku. Mesto sa furt musí učiť na vlastných chybách a zároveň ich opakovať???

07. jún 2021

Michal

Weberova-kôš-preplnený

Takto vyzera nova Jarkova ulica v nedelu. Cely usek od OC Novum okolo Weberovej a Tkacskej, bo hanba pozvat niekoho do mesta. Nedostojne. Ludia by to aj hadzali do kosov keby neboli preplnene. Ako casto sa vysypuju? Minimalne v piatok poobede vecer by sa mohli vzdy, aby cez vikend tam nebolo hotove Eldorado.
08. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
07. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Po oficiálnom odovzdaní ul. Jarková boli predmetné koše zaradené do harmonogramu prác dodávateľskej spoločnosti a bude zabezpečený výber malých odpadkových košov.

Ďakujeme Vám za doručenie podnetu a všímavosť.

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania