Diera v ceste

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Richard Švihura 29. augusta 2011

V krásnom centre Prešova som narazil na dieru v asfalte ktorá tam jednoduch nemá byť. Bol som svedkom aké mal problémy cyklista, ktorý samozrejme s takýmto prekvapením nerátal. Myslím, že v centre je takýto unikát nevšímavosti mimoriadne nebezpečný.

31. august 2011

Vladimír Špánik

Tak to je skutočne mimoriadne atraktívna diera! Ale primátorov mercedesový šofér o nej predsa musí vedieť!
Že by mu o nej nepovedal?
14. október 2011

Vladimír Špánik

Tak to je neskutočné,aby nikto z mesta nereagoval ani takýto podnet,ktorý poukazuje na dieru v asfalte, ktorá môže byť príčinou úrazu
Asi to pôjdem opraviť sám podľa vzoru občana Rožňavy.
31. október 2011

Vladimír Špánik

Dovolím si upozorniť,že vzhľadom k tomu,že mesto Prešov nereagovalo na tento podnet a opakovane som bol v Prešove pozerať aj na dieru a podal som písomný podnet mestu,kde som na tento defekt upozornil s odvolaním sa aj na Odkaz pre starostu.
Po týždni mi volala dosť nevrlá pani ktorá ma upozrornila na skutočnosť,v že čase podávanie podnetu už bola diera opravená. Pravda je ,že čas mojej opakovanej návštevy v Prešove som nevedel presne ,tak bola samozrejme veľmi múdra a debata končila otázkou,či v NR máme všetky diery opravené a mesto musí každú takúto opravu prejednať a pod.Proste veľký problém!
Moju snahu o vysvetlenie,že sa jedná aj o informovanosť verejnosti a je to aj v záujme mesta , nebrala do úvahy.Debata končila poznámkou,že oni Odkaz pre starostu neakceptujú a majú svoje schválené postupy.Chápal by som jej vyjadrenie,ale tón a spôsob akým so mnou hovorila bol príznačný pre väčšinu slovenských úradníkov a je neospravedlniteľný.
Podstatné ale je,že diera už v asfalte nie je a prosím aby bol tento podnet označený ako vyriešený.Verím,že aj vďaka Odkazu pre starostu.Ukazuje sa totiž,že keď aj nereagujú,stránku Odkaz pre starostu má asi tá neprííemná pani na starosťi denne monitorovať.
08. november 2011

Odpoveď samosprávy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania