Nepojazdný vrak

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený

Nebolo by na skodu ak by sa patricne urady/organy rozhybali a postarali sa o tento srot. parkovacich miest je malo a toto tu sa nepohlo tak dlho ako je na nom hrdza stara.jedna sa o PO Sekcov Cergovska 2

30. august 2014

Tomas

ked ma vozidlo spztku, statni policajti to nepoňvazuju zabvrak. vtedy mesto nemoze nic urobit :(
02. september 2014

Peter

No ako pozeram na foto uz ma 2 roky neplatne STK a EK to uz bude na pokutu :D
04. september 2014

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
17. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dňa 03.09.2014 nám bol postúpený Váš podnet, vo veci nepojazdného vraku vozidla, ktorý zbytočne zaberá parkovacie miesto v Prešove na ul.Čergovskej č.2.
Príslušníci mestskej polície vykonali v uvedenej veci miestne šetrenie už dňa 06.08.2014, kde bolo zistené, že Vami uvedené osobné motorové vozidlo Lada Samara EČV PO-104CB parkuje na ul.Čergovskej č.2 bez platnej technickej a emisnej kontroly. Z uvedeného dôvodu bola vec zdokumentovaná. Po zistení vlastníka motorového vozidla bola vec zaslaná na Obvodný úrad pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie v Prešove, ktorý je v uvedenom prípade príslušný správny orgán a ktorému uvedené riešenie patrí do pôsobnosti.
Na záver Vám chcem poďakovať za doručený podnet, ktorým občan iniciatívne poukázal na konkrétny nedostatok.

Mgr. Ján Andrejko
náčelník mestskej polície

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania